http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Ο Νίκος Κουμέττης Πρόεδρος της Coca-Cola Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης

 
Ο Νίκος Κουμέττης Πρόεδρος της Coca-Cola Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης
 
O Νίκος Κουμέττης αναλαμβάνει την 1η Απριλίου τη θέση του νέου Προέδρου της Coca-Cola Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης (23 χώρες), με έδρα την Αθήνα.
Ο Νίκος Κουμέττης διαδέχεται τον Michael Holm Johansen, ο οποίος αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά από 14 χρόνια στη The Coca-Cola Company, εκ των οποίων 10 χρόνια στην Ελλάδα. Ο Νίκος Κουμέττης επιστρέφει στην Αθήνα και αναλαμβάνει την υψηλότερη θέση που κατείχε ποτέ Έλληνας στη The Coca-Cola Company, προερχόμενος από τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου στον Καναδά. Κατά τη διάρκεια της τριετούς Προεδρίας του, η Coca-Cola στον Καναδά ανέκαμψε και κατέγραψε εντυπωσιακή ανάπτυξη για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια,
σημειώνοντας σημαντική αύξηση πωλήσεων και κερδοφορίας, ενώ παράλληλα ενισχύθηκε σημαντικά η εταιρική φήμη.

Ο Νίκος Κουμέττης από το 2003 μέχρι το 2008 κατείχε τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου στη The Coca-Cola Company για την Αδριατική και τα Βαλκάνια, ενώ αποτελεί μέλος της οικογένειας της The Coca-Cola Company από το 2001 ως Γενικός Διευθυντής της Νοτιοανατολικής περιοχής της Μεσογείου, με ευθύνη για την Ελλάδα και την Κύπρο. Επιπλέον, διαθέτει πολυετή εμπειρία σε τμήματα marketing και πωλήσεων εταιρειών, όπως Kraft Jacobs Suchard, ΕΛΓΕΚΑ και Παπαστράτος. Είναι μέλος του ΔΣ στο Αμερικάνικο Κολέγιο Ελλάδας (Deree) καθώς και στην Canada Goose, την μεγαλύτερη εταιρείας ένδυσης για extreme sports στον Καναδά.
Marketing Week Online( 28 Φεβρουαρίου 2011)
 
http://www.marketingweek.gr/default.asp?pid=9&la=1&arId=35021

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr