http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Θετική πορεία βλέπει ο όμιλος Καλλιμάνης

http://www.kallimanis.gr/web/images/logo1.jpg 
Αύξηση τζίρου 22% στην αγορά της μαζικής εστίασης και σχεδόν διπλασιασμό του τζίρου της επώνυμης επαγγελματικής σειράς προϊόντων Kallimanis Food Service ανακοίνωσε ο Όμιλος Καλλιμάνη στο πλαίσιο του 2ου Συνεδρίου ειδικών συνεργατών για το δίκτυο μαζικής εστίασης.
Κατά το 2010 ο τζίρος της μητρικής εταιρείας στο συγκεκριμένο κανάλι σημείωσε ανάπτυξη 22% σε σχέση με το 2009 με ταυτόχρονη σημαντική αύξηση του μεριδίου αγοράς. Παράλληλα, η επώνυμη σειρά Kallimanis Food Service κατέγραψε αύξηση 89%, μετατρέποντας τη συμμετοχή των επώνυμων προϊόντων που διακινεί ο Όμιλος στο συγκεκριμένο κανάλι έναντι των ανώνυμων από 42% προς 58% το 2009 σε 61% προς 39% για το 2010.

Η Ντίνα Καλλιμάνη, μια εκ των δυο Εντεταλμένων Συμβούλων του Ομίλου, ανέφερε ότι τα πλάνα του Ομίλου περιλαμβάνουν την ανάπτυξη καινοτόμων επώνυμων προϊόντων υψηλής ποιότητας, την ενίσχυση των προωθητικών ενεργειών, εξάπλωση της διανομής των κωδικών σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες κάθε γεωγραφικής περιοχής, διαρκή ενημέρωση και εκπαίδευση του τελικού σημείου και ανάπτυξη και
επιβράβευση των στρατηγικών συνεργατών-πελατών.
Marketing Week Online( 25 Φεβρουαρίου 2011)
http://www.marketingweek.gr/default.asp?pid=9&la=1&arId=35014

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr