http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

ΣΕΒΙΤΕΛ: Αξιοποιώντας τη συμμετοχή μας σε Διεθνείς Διαγωνισμούς Ποιότητας, προβάλλουμε τα ελληνικά ελαιόλαδα

 
Ο 15ος Διεθνής Διαγωνισμός Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου (Extra Virgin Olive Oil Quality Prize) θα πραγματοποιηθεί και φέτος, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης EXPOLIVA 2011 (International Fair of Olive oil and allied industries) που πραγματοποιείται στη Χαέν της Ισπανίας μεταξύ 11 και 1 4 Μαΐου 2011. Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή της αίτησης συμμετοχής είναι 8 Μαρτίου, όπως αναφέρει ο ΣΕΒΙΤΕΛ.
Με την ευκαιρία ο Σύνδεσμος υπενθυμίζει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής των δειγμάτων ελαιολάδου για την φετινή Ελληνική συμμετοχή στον διεθνώς καταξιωμένο και μεγαλύτερο παγκοσμίως διαγωνισμό βιολογικών ελαιολάδων "BIOL INTERNATIONAL 2011", που διοργανώνεται επίσημα και φέτος υπό την αιγίδα του ΣΕΒΙΤΕΛ και της οργανοληπτικής ομάδας "ΚΟΤΙΝΟΣ" της Λέσχης Φίλων Ελαιολάδου ΦΙΛΑΙΟΣ, με την  σύμπραξη και φυσική παρουσία της
Ιταλικής Αντιπροσωπείας γευσιγνωστών του βραβείου BIOL PRIZE.
Υποβολή δειγμάτων στα γραφεία της Λέσχης Φίλων Ελαιολάδου «ΦΙΛΑΙΟΣ» μέχρι 4 Μαρτίου 2011.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα της ΦΙΛΑΙΟΣ 2103223402 ή στον Τεχνικό υπεύθυνο της οργανοληπτικής ομάδας BIOLGRACIA – “KOTINOS” Βασ. Καμβύση, τηλ. 6974085205.  Πληροφορίες για απευθείας κατάθεση αίτησης συμμετοχής στην Ιταλία υπάρχουν στον δικτυακό τόπο των οργανωτών www.premiobiol.it
Λεπτομέρειες για τη συμμετοχή στον 15οςΔιεθνή Διαγωνισμό μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα www.expoliva.com είτε στον ΣΕΒΙΤΕΛ.

http://www.paseges.gr/portal/cl/co/464c2f70-3dcf-490a-bd03-e98974222afe

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr