http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Κ. Σκανδαλίδης: Πρότυπο για νέο αγροτοδιατροφικό μοντέλο η «Δωδώνη»

 
«Θέληση δική μου και του υπουργείου, είναι η γαλακτοβιομηχανία “Δωδώνη” να συνεχίσει σαν μεγάλη πρότυπη μονάδα παραγωγής και μεταποίησης και να αποτελεί τον πυρήνα της μεγάλης παρέμβασης για το νέο αγροτοδιατροφικό μοντέλο, που πρέπει η χώρα μας να προβάλλει σε κάθε Περιφέρεια ξεχωριστά. Να γίνει ένα πρότυπο ανάπτυξης των πιστοποιημένων και πρότυπων προϊόντων που θα σημάνουν, όχι μόνο την ανταγωνιστικότητα για την οικονομία μας, αλλά την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και την αυτάρκεια της τοπικής οικονομίας» τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκανδαλίδης, το Σάββατο από τα Γιάννενα.
Οι δηλώσεις του υπουργού έγιναν κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, λίγο πριν
αναχωρήσει για την Άρτα παρέστη στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου Περιφερειάρχη Ευάγγελου Αργύρη.

Ο κ. Σκανδαλίδης στη συνέχεια επεσήμανε ότι, οτιδήποτε έχει σχέση με την «Δωδώνη» και τον κύριο μέτοχό της, την Αγροτική Τράπεζα, αυτό θα αποφασιστεί σε Γενικές Συνελεύσεις των αγροτών, με τις Ενώσεις και τους φορείς τους.

Μιλώντας για την οικονομία, ο κ. Σκανδαλίδης αναφέρθηκε στις θυσίες του ελληνικού λαού στην προσπάθεια να σωθεί η χώρα από την χρεοκοπία, τονίζοντας ότι αρχίζει η δεύτερη φάση να «σταθεί η χώρα στα πόδια της» και να απαγκιστρωθούμε το ταχύτερο δυνατόν από την τρόικα.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, έκανε αναφορά και στην νέα στρατηγική του υπουργείου και τις αλλαγές που θα γίνουν και οι οποίες συζητούνται σε όλη την χώρα, ενώ θα καταβληθεί προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις και στα άμεσα προβλήματα του αγροτικού κόσμου.
http://www.paseges.gr/portal/cl/co/cd5f3a92-8d81-4159-9770-bb8254cd06e1

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr