http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Ευρωπαϊκή διάκριση για το πρόγραμμα «Αποστολή Νερό»

http://www.dbm.cz/pimages/cena_eea_web.jpg 
Μια σημαντική ευρωπαϊκή διάκριση προστέθηκε στο portfolio της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της Coca-Cola Hellas, με τη βράβευση του προγράμματος Αποστολή Νερό, στο πλαίσιο του θεσμού European Excellence Awards.
Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Πράγα, το καινοτόμο περιβαλλοντικό πρόγραμμα «Αποστολή Νερό» αναδείχθηκε πρώτο στην κατηγορία «Εθνικές και Τοπικές καμπάνιες Επικοινωνίας», σε ένα διαγωνισμό, όπου συμμετείχαν 1.400 ευρωπαϊκές υποψηφιότητες συνολικά, σε 58 κατηγορίες.
Όπως είναι γνωστό, μέσα από το εν λόγω πρόγραμμα, που υλοποιείται από το 2006, στόχος είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των Ελλήνων σχετικά με την υπάρχουσα κατάσταση αλλά και με τρόπους εύκολους και καθημερινούς για τη σωστή διαχείριση των υδάτινων πόρων. Με άξονα το σύνθημα «Νοιάσου για το Νερό» και με ποικίλα και ενδιαφέροντα επικοινωνιακά εργαλεία,
υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 2 εκατ. Έλληνες έχουν γίνει αποδέκτες του μηνύματος ορθολογικής χρήσης του νερού.
Στις επικοινωνιακές δράσεις του προγράμματος περιλαμβάνονται καμπάνια επικοινωνίας, στα ηλεκτρονικά και στα έντυπα μέσα, καμπάνια ενημέρωσης σε συνεργαζόμενους φορείς, ενώσεις και οργανισμούς καθώς και χρήση του διαδικτύου. Κατά τη διάρκεια του 2010 πραγματοποιήθηκαν καινοτόμες ενέργειες όπως η υλοποίηση διαγωνισμού comics για νέους δημιουργούς 22 έως 30 ετών.

Marketing Week Online( 21 Δεκεμβρίου 2010)
 
http://www.marketingweek.gr/default.asp?pid=9&la=1&arId=33895

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr