http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Και εγένετο...Ύδωρ


Εντάξει ξέρω...Είχα πει ότι θα ξεκινήσω θεματολογία γύρω από τον espresso. Απλά πιστεύω ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι εξίσου σημαντικής βαρύτητας όσο και ο ίδιος ο espresso.
 Το νερό όπως ήδη γνωρίζετε είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ίδια την ύπαρξη της ζωής. Ο πρώτος έμβιος μικροοργανισμός φαίνεται να σχηματίστηκε μέσα στο νερό. Το σώμα μας αποτελείται από 65% καθαρό κρυστάλλινο νερό (λέμε τώρα...). Ο καφές που καθημερινά καταναλώνουμε στα καθιστά, όρθια, γρήγορα, χαλαρά είναι κατά 98-99% νερό.  Μεγάλη συζήτηση έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια σε πλανητικό επίπεδο περί των διαθέσιμων αποθεμάτων νερού και του τρόπου διαχείρισής των. Αν μη τι άλλο, τα μεγαλύτερα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ο “κόσμος” (οξύμωρη πλέον λέξη, αν σκεφτεί κανείς ότι προέρχεται από την λέξη “κόσμημα” - Ευχαριστούμε τον Πυθαγόρα για αυτήν την υπέροχη λέξη), στα προσεχή, όχι πολύ μακρινά έτη, θα δημιουργηθούν από το νερό, είτε λόγω έλλειψής του είτε λόγω υπερβολικής παρουσίας του από το λιώσιμο των πάγων.
Θα μου πείτε κάποιοι, γιατί μας τα λες τώρα όλα αυτά τα καταθλιπτικά. Γιατί απλά το θέμα αυτού του άρθρου είναι το νερό και βασικά πράγματα για την σωστή χρήση του και την επεξεργασία του.
http://www.thirdwave14.com/

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr