http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Ζητούνται ειδικοί για την προώθηση φρούτων στα σχολεία



ImageΗ Ευρωπαϊκή Επιτροπή προβαίνει στον ορισμό 10μελούς ομάδας ειδικών, την οποία θα συμβουλεύεται σχετικά με το πρόγραμμα προώθησης της κατανάλωσης φρούτων στα σχολεία. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010. Η ομάδα θα επικουρεί την Επιτροπή: α) στην εφαρμογή, στην παρακολούθηση και στην αξιολόγηση του σχεδίου προώθησης της κατανάλωσης φρούτων στα σχολεία που προβλέπεται στον κανονισμό αριθ. 1234/2007, όπως τροποποιήθηκε με τον κανονισμό αριθ. 13/2009 του Συμβουλίου, με την παροχή συμβουλών εμπειρογνωμόνων·
β) στην κατάρτιση της έκθεσης που αναφέρεται στο άρθρο 184 παράγραφος 5 του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1234/2007.
Η Επιτροπή μπορεί να συμβουλεύεται την ομάδα για κάθε ζήτημα που συνδέεται με την εφαρμογή του σχεδίου προώθησης της κατανάλωσης φρούτων στα σχολεία.
Η ομάδα πρέπει να απαρτίζεται από επιστήμονες και άλλους εμπειρογνώμονες με ειδίκευση σε θέματα σχετικά με την εφαρμογή, την παρακολούθηση και την αξιολόγηση του σχεδίου προώθησης της κατανάλωσης φρούτων στα σχολεία και πρέπει να παρέχει ανεξάρτητες, εξαιρετικές και διαφανείς τεχνικές συμβουλές στην Επιτροπή.
Απαρτίζεται από 10 μέλη τα οποία διορίζονται από την Επιτροπή και πρόκειται για ειδικούς σε θέματα διατροφής, επιδημιολογίας, δημόσιας υγείας και προαγωγής της υγείας, που είναι σε θέση να εξασφαλίσουν την παρακολούθηση και την αξιολόγηση του σχεδίου προώθησης της κατανάλωσης φρούτων στα σχολεία και διαθέτουν το κατάλληλο επιστημονικό υπόβαθρο, τα οποία ανταποκρίθηκαν στην παρούσα πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων και επιλέχθηκαν αναλόγως.
Διαβάστε εδώ το σχετικό έγγραφο για την Πρόσκληση ενδιαφέροντος για πρόγραμμα προώθησης φρούτων στα σχολεία 
 

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr