Αγαπητοί φίλοι και μέλη της Λέσχης,
Μια νέα "Γαστρονομική Χρονιά" ξεκινά για τη Λέσχη μας, μετά την ραστώνη του καλοκαιριού, τη φθινοπωρινή "αντράλα" και τις εκλογές που καθυστέρησαν την έναρξή της.
Όμως, "ουδέν κακόν αμηγές καλού" ή "κάθε εμπόδιο για καλό" αφού έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία να προετοιμάσουμε ένα πολύ ιδιαίτερο εναρκτήριο Συμπόσιο το οποίο, ελπίζουμε, θα θυμόμαστε όλοι για καιρό!
Όσοι από εσάς παρευρεθήκατε τον περσινό Δεκέμβριο στο Συμπόσιό μας στο Μπουραζάνι, θα θυμάστε ακόμη την αξέχαστη εκείνη βραδιά καθώς και την υπέροχη, χιονισμένη ημέρα που ακολούθησε...
Έκτοτε, πολλά από τα μέλη μας αλλά και φίλοι της Λέσχης μας ζητούσαν να ξανακάνουμε ένα τέτοιο Συμπόσιο εκτός Ιωαννίνων. Έτσι λοιπόν...

...το εναρκτήριο Συμπόσιό μας θα διεξαχθεί στο "Δασικό Χωριό ΚΕΔΡΟΣ", στον Καταρράκτη Τζουμέρκων, το Σάββατο, 20 Νοεμβρίου, στις 20.30.
Προς τιμήν της Λέσχης μας, στο χώρο του Δασικού Χωριού θα στηθεί ρακοκάζανο ώστε να βγάλουμε το τσίπουρο της χρονιάς και να γιορτάσουμε και την απόσταξή του!
Σας προτείνουμε να ρυθμίσετε το χρόνο σας έτσι ώστε να περάσετε ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο με διανυκτέρευση στο Δασικό Χωριό, μέσα σε ένα παραμυθένιο ξύλινο σπίτι, στην άγρια, υπέροχη φύση των Τζουμέρκων.
Περισσότερες πληροφορίες για το Δασικό Χωριό ΚΕΔΡΟΣ μπορείτε να δείτε στο http://guesthousekedros.gr/ ενώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, το μενού και τις λοιπές λεπτομέρειες θα σας σταλούν μέσα στις αμέσως προσεχείς ημέρες.

Ο Μέγας Γαστρονόμος: Αλέξανδρος Γιώτης
Ο Μέγας Συμποσιοάρχης: Θοδωρής Αλεξίου