http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Αυθεντικές μανιάτικες γεύσεις και αρώματα μας ταξιδεύουν το φθινόπωρο


 Το ITILO TRADITIONAL HOTEL στο Νέο Οίτυλο της Μάνης φροντίζει για όσους θέλουν να απολαύσουν ξεκούραστες διακοπές πάνω στη θάλασσα την πιο δροσερή εποχή του χρόνου.  Για τους φθινοπωρινούς μήνες το παραδοσιακό ξενοδοχείο στη Μάνη ετοιμάζει προτάσεις για τους επισκέπτες του που ολοκληρώνουν την εμπειρία της αυθεντικής μανιάτικης φιλοξενίας με τοπικά αρώματα και γεύσεις.
Το ξενοδοχείο με μια ματιά.
Το ITILO TRADITIONAL HOTEL βρίσκεται μόλις 7 χιλιόμετρα από την πανέμορφη Αρεόπολη, την πρωτεύουσα της Μάνης. Το πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο ανήκει στην οικογένεια Αλευρά εδώ και 30 χρόνια. Περιμένουν να σας φιλοξενήσουν στα 20 μεγάλα δωμάτια με βεράντες μπροστά στην θάλασσα, πολυτελή και μοντέρνα μπάνια, εντυπωσιακά σαλόνια υπό το φως των κεριών και διακόσμηση με γήινα χρώματα.
Παραδοσιακές μανιάτικες γεύσεις
Στο ITILO TRADITIONAL HOTEL βρίσκεται ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Μάνης. Oι σπεσιαλιτέ της οικογένειας, o περίφημος μανιάτικος κόκορας με τσακιστές ελιές και τυρί σφέλα, η μανιάτικη τυρόπιτα, το αγριοκάτσικο με αγκινάρες και μάραθο ψημένο στον χωριάτικο φούρνο,
είναι ένα μικρό δείγμα των απολαυστικών γευστικών προκλήσεων το οποίο κάνει το ξενοδοχείο μοναδικό. Το πρωινό και όλα τα γεύματα είναι φτιαγμένα με τοπικά προϊόντα από μικρούς παραγωγούς ή από το αγρόκτημα της οικογένειας.

Η Μάνη το φθινόπωρο είναι μοναδική.
Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το μαγευτικό Σπήλαιο του Δυρού, πλούσιο σε ευρήματα, το φημισμένο Κάστρο του Μυστρά και τα μοναστήρια. Το Οίτυλο αυτή την εποχή είναι πλούσιο σε δραστηριότητες. Κυνήγι, καταδύσεις, ιππασία, πεζοπορία οργανώνονται από το ξενοδοχείο.

Πρόταση αυθεντικής φιλοξενίας.
Φέτος οι διακοπές και το φθινόπωρο είναι απόλυτα ξεκούραστες με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση μόλις 3 ώρες οδικώς από την Αθήνα. Για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο το ξενοδοχείο προσφέρει το δίκλινο δωμάτιο, μαζί με υπέροχο πρωινό μπουφέ με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα με τιμές που ξεκινούν από 35€ το άτομο ή 47€ με ημιδιατροφή. Πληροφορίες www.hotelitilo.gr και στο τηλ. 27330 59222.

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr