http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Διάψευση Vivartia για επαφή με τη Danone για την εξαγορά του Κλάδου γαλακτοκομικών της


 
"Διαψεύδουμε κατηγορηματικά οποιοδήποτε σενάριο αφορά επαφές μας με τη Danone για την εξαγορά του Κλάδου Γαλακτοκομικών της Vivartia", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Και προσθέτει ότι: " Όλες οι επιχειρηματικές μας κινήσεις πραγματοποιούνται με πλήρη διαφάνεια και συνέπεια προς τους εργαζομένους μας, τους συνεργάτες μας, την επενδυτική κοινότητα και τους καταναλωτές. Μας εκπλήσσει και γεννά ερωτηματικά που ανταγωνιστική εταιρεία δημιουργεί τέτοιου είδους σενάρια, προκαλώντας λανθασμένες εντυπώσεις τόσο για τη στρατηγική της Vivartia όσο και
για τη δυναμική του κλάδου γαλακτοκομικών, εγείροντας ανησυχίες και προβληματισμούς στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται".

Επίσης στην ανακοίνωση η εταιρία τονίζει ότι: "Η Δέλτα αποτελεί σημαντικό τμήμα για τη Vivartia και στόχος μας είναι η διατήρηση της ηγετικής μας θέσης στην αγορά και η περαιτέρω ενίσχυσή της. Βασική μας στρατηγική, όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει, στην παρούσα φάση, αποτελεί η αύξηση των μεριδίων των θυγατρικών μας μέσω επενδύσεων ή/και εξαγορών".
http://www.paseges.gr/portal/cl/co/400f3cc2-47d1-43c8-8530-91fe58d6807d

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr