http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Παπαστάμκος: Σε αντίθετη ΄΄'ρότα΄΄ απο τους κανονισμούς η Αργεντινή.




Tα περιοριστικά εμπορικά μέτρα της Αργεντινής αντιβαίνουν στους κανόνες και τις πειθαρχίες του Παγκοσμίου Οργανισμού Εμπορίου τόνισε ο Ευρωβουλευτής κ. Γιώργος Παπαστάμκος με..... αφορμή την απαγόρευση εξαγωγών ελληνικής κομπόστας ροδακίνου στην Αργεντινή . Η Επιτροπή, αρμόδια για την εξωτερικές εμπορικές σχέσεις της Ένωσης, οφείλει όπως τονίζει να προβεί σε διαβουλεύσεις με τις αρχές της Αργεντινής για την άμεση άρση της απαγόρευσης εισαγωγών τροφίμων, και εφόσον χρειασθεί, να κινητοποιήσει τον μηχανισμό επίλυσης διαφορών ενώπιον του ΠΟΕ.
Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου κατά προτεραιότητα, ο Έλληνας Ευρωβουλευτής άσκησε επίσης κριτική έναντι της Επιτροπής για την απόφασή της να προβεί σε επανέναρξη των διαπραγματεύσεων με τις χώρες MERCOSUR, δίχως να διαβουλευθεί προηγουμένως με τα κράτη μέλη και με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ως προς τις επιπτώσεις μίας ενδεχόμενης Συμφωνίας εις βάρος των Ευρωπαίων γεωργών και παραγωγών.
http://www.agroschannel.com/index.php?option=com_content&view=article&id=4293:2010-06-24-10-27-21&catid=35:georgia1&Itemid=57

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr