http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

"Εστία" νέος φορέας για την ελληνική διατροφή




ImageΜε το διακριτικό τίτλο ''Εστία'' σε σώμα συγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του φορέα Συνεργασίας για την Προώθηση της Ελληνικής Γαστρονομίας.
Πρόεδρος εξελέγη ο αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ), Γ. Καββαθάς. Συνιδρυτής του φορέα και η ΠΑΣΕΓΕΣ, όπως και η Διεπαγγελματική Οίνου, με συμμετοχή και στο ΔΣ.
Η πλήρης σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:
Πρόεδρος Γ. Καββαθάς,
Αντιπρόεδρος Γ. Πίττας,
Εκτελεστικός αντιπρόεδρος Ν. Κατσαρός,
Γενικός γραμματέας Γ. Οικονόμου,
Ταμίας Αθ. Σκούρας και
Μέλη: Ευθ. Χαχάμης με αναπληρωτή του τους Ι. Γλυκό, Ι. Λαγό, Μ. Σμύρη, Μ. Βουμβουλάκη.
Η ΕΣΤΙΑ συστάθηκε ως Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία για την προώθηση της Ελληνικής Διατροφής και Γαστρονομίας. Συνιδρυτές του φορέα είναι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ), η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδος (ΟΕΖΕ), η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος (ΟΑΕ), η Ομοσπονδία Τυροπαραγωγών Ελλάδος (ΟΤΕ), η Λέσχη Αρχιμαγείρων (Chef's Club), η Ένωση Βιοτεχνών Βιομηχανιών Ζαχαρωδών Ελλάδος (ΕΒΒΖΕ), ο Σύνδεσμος Ελλήνων Τυποποιητών Συσκευαστών Εξαγωγέων Μελιού (ΣΕΤΣΕΜ), ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου (ΣΕΒΙΤΕΛ), η Πανελλήνια Συνομοσπονδία Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΠΑΣΕΓΕΣ), η Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ). Συντονιστής του Φορέα είναι ο Επιστημονικός Συνεργάτης του ΕΚΕΦΕ "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ" δρ. Νικόλαος Κατσαρός και η πρωτοβουλία έχει τη στήριξη της ΓΣΕΒΕΕ.
Ο φορέας λειτουργεί ως ανεξάρτητο όργανο, που αποτελείται από τους δημιουργούς της Ελληνικής Διατροφής και Γαστρονομίας και έχει κύριο σκοπό την προώθηση της παραδοσιακής 
ελληνικής διατροφής και κουζίνας.
http://www.agronews.gr/content/view/57989/252/lang,el/

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr