http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Στον φορέα Συνεργασίας για την Προώθηση της Ελληνικής Γαστρονομίας η ΠΑΣΕΓΕΣ

 
Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο του φορέα Συνεργασίας για την Προώθηση της Ελληνικής Γαστρονομίας με το διακριτικό τίτλο ''Εστία''. Πρόεδρος εξελέγη ο αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ), Γ. Καββαθάς. Συνιδρυτής του φορέα και η ΠΑΣΕΓΕΣ, όπως και η Διεπαγγελματική Οίνου, με συμμετοχή και στο ΔΣ.

Η πλήρης σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής: πρόεδρος Γ. Καββαθάς, αντιπρόεδρος Γ. Πίττας, εκτελεστικός αντιπρόεδρος Ν. Κατσαρός, γενικός γραμματέας Γ. Οικονόμου, ταμίας Αθ. Σκούρας και μέλη Ευθ. Χαχάμης με αναπληρωτή του τους Ι. Γλυκό, Ι. Λαγό, Μ. Σμύρη, Μ. Βουμβουλάκη.
Η ΕΣΤΙΑ συστάθηκε ως Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία για την προώθηση της Ελληνικής Διατροφής και Γαστρονομίας. Συνιδρυτές του φορέα είναι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ), η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδος (ΟΕΖΕ), η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος (ΟΑΕ), η Ομοσπονδία Τυροπαραγωγών Ελλάδος (ΟΤΕ), η Λέσχη Αρχιμαγείρων (Chef's Club), η Ένωση Βιοτεχνών Βιομηχανιών Ζαχαρωδών Ελλάδος (ΕΒΒΖΕ), ο Σύνδεσμος Ελλήνων Τυποποιητών Συσκευαστών Εξαγωγέων Μελιού (ΣΕΤΣΕΜ), ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου (ΣΕΒΙΤΕΛ), η Πανελλήνια Συνομοσπονδία Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΠΑΣΕΓΕΣ), η Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ). Συντονιστής του Φορέα είναι ο Επιστημονικός Συνεργάτης του ΕΚΕΦΕ "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ" δρ. Νικόλαος Κατσαρός και η πρωτοβουλία έχει τη στήριξη της ΓΣΕΒΕΕ.
Ο φορέας λειτουργεί ως ανεξάρτητο όργανο, που αποτελείται από τους δημιουργούς της Ελληνικής Διατροφής και Γαστρονομίας και έχει κύριο σκοπό την προώθηση της παραδοσιακής ελληνικής διατροφής και κουζίνας.
http://www.paseges.gr/portal/cl/co/5476deb5-48e0-45eb-b41a-c8b4ce043249

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr