http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::funny news:: Πίνει βιολογικό «Όλυμπος»

Τo περίπτερο της γαλακτοβιομηχανίας «Όλυμπος», στην 44η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, επισκέφτηκε ο Γιώργος Παπανδρέου, με την κυβερνητική του κουστωδία, κατά την ξενάγηση που του έγινε στους χώρους της έκθεσης.

Πίνει βιολογικό  «Όλυμπος»
Στην είσοδο τον υποδέχτηκε ο Τάκης Σαράντης ο οποίος, πέραν των τυπικών που ανταλλάσσονται σε αυτές τις περιστάσεις, του παρουσίασε και το τελευταίο δημιούργημα της εταιρείας που είναι ένας χυμός ροδιού με σταφύλι, σε δροσερή συσκευασία.
Ο πρωθυπουργός ζήτησε να μάθει περισσότερα για τον όμιλο των αδερφών Σαράντη και έδειξε να εντυπωσιάζεται όταν άκουσε ότι η επιχείρηση, εκτός των άλλων, κάνει εξαγωγές ύψους 45 εκ. ευρώ το χρόνο! Λίγο πιο πέρα, στον τμήμα των γαλακτοκομικών, μια από τις κοπέλες του περιπτέρου έδειξε στον πρωθυπουργό ένα μπουκάλι με βιολογικό γάλα, αλλά πριν προλάβει να του πει περισσότερα εισέπραξε την χαμογελαστή απάντηση του προέδρου «αυτό το ξέρουμε και το παίρνουμε»!

Συμπέρασμα: Ο Γιώργος πίνει «Όλυμπος» βιολογικό. Είναι ίσως ένα από τα μυστικά του για να παραμένει ευσταλής και ανθεκτικός.
Με άλλα λόγια ντούρασελ...
kosmoslarissa.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr