http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::wine news:: Ξεκινά αύριο η Οινόραμα 2010!!!


Η έκθεση Οινόραμα είναι το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό ραντεβού του ελληνικού αμπελοοινικού κλάδου. Είναι η μοναδική επαγγελματική έκθεση του κλάδου, που διοργανώνεται από την εταιρεία Vinetum κάθε ζυγή χρονιά, Φεβρουάριο ή Μάρτιο, από το 1994.


Το Οινόραμα είναι μια έκθεση σχεδιασμένη για όσους έχουν επαγγελματική σχέση με το κρασί, αλλά μπορούν να την επισκεφτούν και οι οινόφιλοι καταναλωτές. Στο Οινόραμα μπορείτε να δοκιμάσετε κρασιά από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και να δείτε μηχανήματα και εφόδια για την αμπελουργία και την οινοποίηση.


Το Οινόραμα 2010 θα λειτουργήσει για πρώτη φορά 4 ημέρες, από Παρασκευή 12, έως και Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010 (Παρασκευή 17:00 – 20:00, Σάββατο και Κυριακή 10:00 – 19:00 και Δευτέρα 10:00 – 18:00), δίνοντας την ευκαιρία να το επισκεφτούν περισσότεροι επαγγελματίες που τους εξυπηρετεί η Δευτέρα.


Οι επαγγελματίες του χώρου θα εισέρχονται δωρεάν στο Οινόραμα 2010, με απλή επίδειξη της επαγγελματικής κάρτας τους. Το ίδιο ισχύει και για τους φοιτητές Οινολογίας και Γεωπονικής με την επίδειξη της φοιτητικής κάρτας τους. Για τους υπόλοιπους επισκέπτες η είσοδος στην έκθεση θα γίνεται με πρόσκληση ή με εισιτήριο, που κοστίζει 15 ευρώ και ισχύει για όλες τις ημέρες λειτουργίας της. Κάθε επισκέπτης, επαγγελματίας ή μη, θα παραλαμβάνει στην υποδοχή μία μόνιμη καρτέλα εισόδου (badge), που θα εκδίδεται επι τόπου, θα πρέπει να επιδεικνύεται κατά την είσοδο στην έκθεση και θα ισχύει έως το πέρας αυτής.


Το Οινόραμα φιλοξενείται και φέτος στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, που ανακαινίσθηκε και εκσυγχρονίσθηκε πολύ πρόσφατα και έχει εύκολη πρόσβαση και σχετικά ικανοποιητικούς χώρους στάθμευσης. Σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε το μετρό ή τον προαστιακό σιδηρόδρομο, αφού από τη στάση Παιανία-Κάντζα θα υπάρχει συνεχής εξυπηρέτηση με mini-bus από και προς το εκθεσιακό κέντρο, το οποίο απέχει λίγες εκατοντάδες μέτρα.


Το κάπνισμα απαγορεύεται αυστηρά μέσα στην έκθεση.


Σας ευχόμαστε μία επιτυχημένη και ευχάριστη επίσκεψη στο Oινόραμα 2010!

Τα καλύτερα Ελληνικά Κρασιά στην πλατεία Γευσιγνωσίας

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr