http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

:: vodka news:: Νέα εμφάνιση για τη Νο 1 Ρωσική βότκα στον κόσμο

Η Stolichnaya παρουσιάζει τη νέα της εμφάνιση: Η Νο 1 Ρωσική βότκα του κόσμου προχώρησε σε ανανέωση της φιάλης και ετικέτας της με μια σειρά νέων, υψηλής αισθητικής στοιχείων που έρχονται να υπογραμμίσουν τον premium χαρακτήρα, την αυθεντικότητα αλλά και τη μοντέρνα προσωπικότητά της.
Ο επανασχεδιασμός αποτελεί

μέρος της νέας στρατηγικής επικοινωνίας της μάρκας που ξεκίνησε πριν από ένα περίπου χρόνο και απευθύνεται στη νέα γενιά των εκλεπτυσμένων καταναλωτών βότκας του κόσμου. Στο πλαίσιο αυτό η φιάλη – σύμβολο της Stoli έγινε ψηλότερη και κομψότερη και η ετικέτα ανανεώθηκε οπτικά με τη χρήση premium στοιχείων όπως ανάγλυφη κυριλλική γραφή, χρυσοτυπία κ.α. Βασικό στοιχείο της ανανέωσης αποτελεί και το πρωτοποριακό, λείο μεταλλικό πώμα, σε χρυσό χρώμα, με το κεφαλαίο, καμπυλόγραμμο “S”, το πρώτο γράμμα του ονόματος της Stoli, που έχει σχεδιαστεί ειδικά και κατοχυρωθεί αποκλειστικά για χρήση από τη Stolichnaya.

Η νέα παγκόσμια στρατηγική αναπτύσσεται σε όλες τις διεθνείς αγορές της Stolichnaya, ανάμεσά τους και η Ελλάδα. Μέρος της αποτελεί και η διαφημιστική εκστρατεία που παρουσιάσθηκε για πρώτη φορά μέσα στο 2009 συστήνοντας μας το «νέο, μυστηριώδες και ατμοσφαιρικό, μητροπολιτικό σύμπαν της Stoli» και ανάλογες προωθητικές ενέργειες. Στόχος της νέας στρατηγικής και του διεθνούς ομίλου – ιδιοκτήτη της Stolichnaya, SPI Group, είναι να διπλασιάσει τις πωλήσεις της βότκας μέσα στην επόμενη πενταετία.

Πηγή: krasiagr.blogspot.com

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr