http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::marketing food news:: Νέες συνεργασίες για την "Ελληνική Αγορά".

Συμφωνία συνεργασίας με την αλυσίδα super market ΑΒ Βασιλόπουλος ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει η βορειοελλαδική εταιρεία παραγωγής και εμπορίας χυμού ροδιού, «Ελληνική Αγορά ΑΕ».

Ανάλογες συνεργασίες της εταιρείας υπάρχουν και με όλες τις υπόλοιπες μεγάλες λιανεμπορικές αλυσίδες, όπως για παράδειγμα η Μασούτης, η Μάκρο, η Carrefour κλπ. Η εμπλοκή της εταιρείας με το αντικείμενο της παραγωγής, μεταποίησης και εμπορίας του ροδιού ξεκινά μόλις από το 2006, όταν και δημιουργήθηκε η παραγωγική μονάδα, που διαθέτει στο Λάκκωμα της Χαλκιδικής.
Ο μηχανολογικός εξοπλισμός που έχει τοποθετηθεί στο εργοστάσιο είναι από τους πιο σύγχρονους, έχει προέλευση από το Ισραήλ και στην Ελλάδα τον έχει αγοράσει μόνον ένας ακόμη επιχειρηματίας από την Πελοπόννησο, ο οποίος επίσης ασχολείται σοβαρά με το αντικείμενο του ροδιού.
Η Ελληνική Αγορά ΑΕ εκτός από τα 400 στρέμματα ιδιόκτητης φυτείας ροδιού, που διαθέτει στην Αλιστράτη Σερρών, συνεργάζεται μέσω συμβολαιακής γεωργίας με πολλούς αγρότες σε όλη τη χώρα. Στο πλαίσιο αυτό έχουν συναφθεί συμβόλαια για περίπου 2.000 στρέμματα και το ενδιαφέρον διαρκώς πολλαπλασιάζεται. Η τελευταία παραγωγή ήταν στους περίπου 200 τόνους ροδιού, οι οποίοι χυμοποιήθηκαν και πήραν το δρόμο για τα ράφια των σούπερ μάρκετ. Πάντως, η ζήτηση στην αγορά είναι πολύ μεγαλύτερη και για αυτό η εταιρεία εισάγει συμπυκνωμένο χυμό και από το εξωτερικό, τον οποίο επεξεργάζεται, εμφιαλώνει και κατόπιν εμπορεύεται.

Πηγή: marketingweek.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr