http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::eatcrete.com:: Kαταπληκτικό αγνό μέλι “ΜΕΛΙΓΥΡΙΣ” !!!



Εμείς προτείνουμε το μέλι Μελίγυρης γιατί:

  • Είναι μέλι «όπως παλιά» ανεπεξέργαστο με ιδιαίτερα γευστικά και αρωματικά χαρακτηριστικά.
  • Συλλέγεται από φρύγανα των ορεινών περιοχών της νότιας Κρήτης, μακριά από καλλιεργούμενες εκτάσεις.
  • Η μελισσοκομική μονάδα επανδρώνεται από ανθρώπους που ασχολούνται με την παραδοσιακή μελισσοκομία από το 1920.
  • Είναι πιστοποιημένο με τα συστήματα ασφαλείας τροφίμων ISO 22000& ISO 9001 που ακολουθούνται στη διαδικασία παραγωγής και συσκευασίας από την TUV ΕΛΛΑΣ.
  • Υπόκεινται σε συνεχείς σχολαστικούς ελέγχους υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων και πιστοποίηση ποιοτικών χαρακτηριστικών.
  • Γνωρίζουμε τον μελισσοκόμο Μανώλη Στεφανάκη προσωπικά… πως δουλεύει, τα πιστεύω του και την αφοσίωση που δείχνει στην παραγωγή καλού, ποιοτικού μελιού. Η μεγαλύτερη εγγύηση για αυτό το μέλι είναι ο ίδιος ο Μανώλης.

Αγνό Κρητικό Θυμαρίσιο Μέλι - 800 και 450 γρ

Οι γνώστες του καλού θυμαρίσιου μελιού, μπορούν να το αξιολογήσουν, αλλά και οι έχοντες την ανάλογη εμπειρία, θα νιώσουν ότι δοκιμάζουν κάτι διαφορετικό. Άριστης ποιότητας μέλι, με υπέροχη γεύση και χρώμα και με ιδιαίτερη ευεργετική δράση στον οργανισμό.

Αγνό Κρητικό Μέλι Φασκομηλιάς – 800 και 450 γρ

Το βότανο «φασκομηλιά» είναι γνωστό στην Κρήτη για τις ευεργετικές του ιδιότητες και χρησιμοποιείται ευρέως στα ροφήματα για την πρόληψη διαφόρων ασθενειών και την τόνωση του οργανισμού. Απ’ αυτό το βότανο, συλλέγουμε τον Μάιο ένα ανοιχτόχρωμο μέλι, πλούσιο σε αιθέρια έλαια και οργανικά οξέα.

Αγνό Κρητικό Μέλι από Αγριαβοτάνων-Ασπρόθυμου – 800 και 450 γρ

Αυτό το μέλι συλλέγεται στα βουνά της Κρήτης με υψόμετρο μεγαλύτερο των 1500 μέτρων στα οποία ευδοκιμεί και ο ασπρόθυμος (λευκό θυμάρι). Η μειωμένη ατμοσφαιρική υγρασία και οι ξηροθερμικές συνθήκες του τόπου, δίνουν ιδιαίτερο άρωμα και συνεκτική υφή σ’ αυτό το πολύ σπάνιο μέλι.

Αγνό Κρητικό Μέλι Δάσους Ερείκης – 800 και 450 γρ

Ο έρεικας είναι φρύγανο το οποίο ανθίζει το φθινόπωρο στα όρη και πευκοδάση της Κρήτης. Αυτό το μέλι χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη γεύση και σκούρο χρώμα και είναι πολύ θρεπτικό και τονωτικό.

Αγνό Βιολογικό Κρητικό Μέλι Δάσους, Θυμαριού & Αγριοβοτάνων – 800 και 450 γρ

Ένα πιστοποιημένο βιολογικό μέλι που συλλέγεται από μελισσοσμήνη τα οποία δεν μετακινούνται και επισκέπτονται τα πιο χαρακτηριστικά ευγενή βότανα της άνοιξιάτικης χλωρίδας της Κρήτης όπως η θρίμπα, το θυμάρι, η μαλοτίρα, ο έβενος και δασικά φυτά. Πιστοποιείται από την ΒΙΟΕΛΛΑΣ.


Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr