http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::European food Industry news::Creta Farm: Εισαγωγή 14 κωδικών στην αγορά της Ισπανίας

Στην εισαγωγή 14 κωδικών της σειράς αλλαντικών με ελαιόλαδο στην απαιτητική αγορά της Ισπανίας προχώρησε η Creta Farm, φέρνοντας για πρώτη φορά στους Ισπανούς καταναλωτές το μήνυμα της νόστιμης, υγιεινής κρητικής διατροφής.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ελληνική εταιρεία παραγωγής αλλαντικών προέβη στην τοποθέτηση των αλλαντικών με ελαιόλαδο στα ράφια των ισπανικών super market.
Απευθυνόμενη σε μια αγορά με μακρά παράδοση στον κλάδο των αλλαντικών και σε ένα καταναλωτικό κοινό με υψηλές απαιτήσεις, η Creta Farm εισήγαγε προϊόντα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών και μοναδικής γεύσης. Ιδιαίτερα χαρακτηριστικό παράδειγμα της μοναδικότητας των προϊόντων που λανσάρονται στην ισπανική αγορά, αποτελεί το Πατέ, στο οποίο έχει πραγματοποιηθεί η μέγιστη δυνατή υποκατάσταση ζωικού λίπους με ελαιόλαδο.
Συγκεκριμένα, στο εν λόγω προϊόν, από το 30% του συνολικού λίπους που περιλαμβάνει, το 25% είναι ελαιόλαδο. Με τον τρόπο αυτό η αξία του προϊόντος αναβαθμίζεται, καθώς αποκτά όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου, ενώ παράλληλα ενισχύεται η γεύση της πρωτεΐνης, προσδίδοντας στο τελικό προϊόν μια γεύση, πραγματική έκπληξη.
Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, την καινοτομία των αλλαντικών με ελαιόλαδο, έχει ήδη υποδεχτεί με ιδιαίτερο ενθουσιασμό η ισπανική καρδιολογική κοινότητα. Συγκεκριμένα, τα προϊόντα που λανσάρει η κρητική αλλαντοβιομηχανία, Creta Farm, στην Ισπανία έλαβαν την πιστοποίηση του Ισπανικού Καρδιολογικού Ιδρύματος και κυκλοφορούν με το σήμα του φορέα.
Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του καρδιολόγου Dr. José Mª Lobos Bejarano, μέλους της Ισπανικής Επιστημονικής Κοινότητας, ο οποίος αναφέρει: "Η συμβολή της μεσογειακής διατροφής και της κατανάλωσης του ελαιολάδου, στην αντιμετώπιση των καρδιακών παθήσεων και της παχυσαρκίας είναι αδιαμφισβήτητη. Το ίδιο σημαντική, ωστόσο, είναι και η συμβολή των εταιριών τροφίμων, όπως η Creta Farm, στη διαμόρφωση υγιών και ισορροπημένων διατροφικών συνηθειών προς την ίδια κατεύθυνση."
Πηγή: capital.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr