http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Χατζησαλάτας Α.Ε.- Φρουτέλειον: Νέο brand name και τηλεοπτική καμπάνια.



Πηγή: COMCENTER

H Euro RSCG δημιούργησε ένα νέο brand name, το Φρουτέλειον, και μαζί με αυτό την τηλεοπτική καμπάνια για την προώθηση και εδραίωση της μάρκας στον χώρο των φρέσκων φρούτων. Διαφημιζόμενος η εταιρεία Χατζησαλάτας ΑΕ με πολυετή δραστηριότητα στην εμπορία φρέσκων ελληνικών φρούτων εντός και εκτός Ελλάδας. "Η εταιρεία", δηλώνει ο κ. Τάκης Θεοφιλόπουλος, business development manager της Euro RSCG, "έχει έδρα στην Αγιά Λάρισας, διαθέτει νέες εγκαταστάσεις και λειτουργεί με τις πιο σύγχρονες μεθόδους διατήρησης, διαλογής, συσκευασίας και μεταφοράς φρέσκων φρούτων. Οι υποδομές, οι χώροι, ο εξοπλισμός, τα μέσα και οι εργαζόμενοι της Χατζησαλάτας ΑΕ καλύπτονται από ένα πλαίσιο αυστηρών στάνταρ υγιεινής και ασφάλειας και προμηθεύουν τον τελικό καταναλωτή με προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Με στόχο πάντα τη βελτίωση και παρακολουθώντας τα νέα τεχνολογικά δεδομένα και τις επιστημονικές εξελίξεις, η εταιρεία προχώρησε πρόσφατα σε επέκταση των ψυκτικών χώρων της, κατασκευή σύγχρονου συσκευαστηρίου, εξοπλισμό με σύγχρονα μηχανήματα διαλογής, συσκευασίας και μικροσυσκευασίας. Είναι σε θέση να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού και των πελατών της".
Σχετικά με τη δημιουργία του νέου brand name και της καμπάνιας που το υποστηρίζει, o κ. Θεοφιλόπουλος τονίζει: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σε μία περίοδο που η αξία της μάρκας «δοκιμάζεται» δημιουργήσαμε ένα τόσο ενδιαφέρον brand.

H λέξη-δημιούργημα «φρουτέλειον» αναφέρεται στο ίδιο το προϊόν, αλλά ταυτόχρονα εκφράζει και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η εταιρεία Χατζησαλάτας. Δηλαδή, επιλέγει και προσφέρει τα τέλεια φρούτα. Καθένα από αυτά, για να φέρει επάνω του το σηματάκι με το ανθρωπάκι από φύλλα, τηρεί όλες τις προδιαγραφές ποιότητας. Ως προς την τηλεοπτική καμπάνια, αυτή προβάλλει έντονα και δημιουργικά τις αξίες της φυσικότητας και της ιδιαίτερης γνώσης στην επιλογή του φρέσκου ελληνικού φρούτου. Αξίες μοναδικές που κι εμείς ανακαλύψαμε μέσα από αυτή τη συναρπαστική συνεργασία με τη Χατζησαλάτας ΑΕ».

fandb-gr Group: Η εταιρεία Χατζησαλάτας Α.Ε. εδρεύει στην Αγιά Λάρισας και έχει παρουσία στο χώρο του εμπορίου εδώ και 3 γενιές.

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr