http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Η Tetra Pak λανσάρει νέες λύσεις συσκευασίας

 

Η Tetra Pak λανσάρει νέες λύσεις συσκευασίας, που, όπως επισημαίνει, ενισχύουν την αμεσότητα πρόσβασης στην αγορά και τη διαφοροποίηση. Η πρώτη από τις καινοτομίες αυτές αφορά στο «άνοιγμα σε ένα στάδιο» στη συσκευασία Tetra Evero Aseptic.
Το «OSO» προσφέρει χαρακτηριστικά διπλής ασφάλειας χάρη στον προστατευτικό δακτύλιο σφραγίσματος και στη μεμβράνη του στομίου η οποία αφαιρείται με το άνοιγμα του
καπακιού. Παράλληλα, η λύση ενισχύει την ευκολία στο άνοιγμα, στη χρήση και στο σερβίρισμα.

Η δεύτερη πρόταση αφορά στη δυνατότητα τροποποίησης του σχήματος και της περιοχής βάσης της συσκευασίας επάνω στην ίδια πλατφόρμα μηχανήματος. Όπως επισημαίνει η εταιρεία, το κιτ μετασκευής της γραμμής TBA/19, αντιστοιχεί σε μια παγκόσμια καινοτομία για τη βιομηχανία των ασηπτικών χάρτινων συσκευασιών.

Τέλος, η νέα γραμμή Tetra Pak A3/Speed - η ταχύτερη γραμμή που διαθέτει η Tetra Pak, με μέγιστη παραγωγική ικανότητα 24.000 ατομικών συσκευασιών την ώρα- είναι πλέον διαθέσιμη για τις ατομικές συσκευασίες Tetra Prisma Aseptic 200 και 250.

«Αυτές οι νέες λύσεις αντικατοπτρίζουν τη δέσμευσή μας στην καινοτομία και την αξία που αυτή αποφέρει, στην παροχή μιας ευρύτερης γκάμας συσκευασιών, στην ενίσχυση της αποδοτικότητας και της ταχύτητας πρόσβασης στην αγορά, επιτρέποντας στους πελάτες μας να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πελατών που διαρκώς αλλάζουν», δήλωσε ο Charles Brand, αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ και Διαχείρισης Προϊόντων της Tetra Pak.


http://www.marketingweek.gr/default.asp?pid=9&la=1&arId=45989

Marketing Week Online( 19 Μαρτίου 2013)

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr