http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

«Πολυχώρο υγείας» δημιουργεί η Παυλίδης

Στην οδό Ερμού, με πλήθος δραστηριότητες και events

 
Από το Σάββατο 9 ως και την Παρασκευή 22 Μαρτίου, η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη διαμορφώνει τον Πολυχώρο Υγείας Παυλίδη στην οδό Ερμού.
Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε σειρά από δημιουργικές δραστηριότητες, να παρακολουθήσει την ιστορία του Σπυρίδωνα Παυλίδη, καθώς και να προτείνει πρόσωπα που το εμπνέουν μέσω εφαρμογής της Σοκολάτας Υγείας Παυλίδη στο facebook. Στον πολυχώρο θα λειτουργήσει επίσης ανταλλακτική βιβλιοθήκη. Για κάθε βιβλίο, η σοκολάτα
Υγείας Παυλίδη στηρίζει οικονομικά με 1 ευρώ το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης.

Στο τέλος, όλα τα βιβλία θα προσφερθούν στη βιβλιοθήκη του Χωριού. Στις δραστηριότητες, περιλαμβάνονται επίσης life coaching από τη Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, ενδυματολογικές συμβουλές από το WearThisToday.com, σεμινάρια ψηφιακής φωτογραφίας από το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας, παρουσίαση για την ανάπτυξη μιας καινοτόμου ιδέας υψηλού ρίσκου από την ιδιοκτήτρια του Free Thinking Zone, Αρετή Γεωργιλή, παρουσίαση και ανάγνωση συγγραφικών έργων γνωστών συγγραφέων με συντονιστή τον Αν. Γενικό Διευθυντή του Βήμα FM 99.5, Νίκο Θρασυβούλου. Για τα παιδιά, διοργανώνονται διηγήσεις παραμυθιών, χειροτεχνίες, κ.α.

Όπως δήλωσε η Έφη Νικολαΐδου, Senior Brand Manager Σοκολάτας της Kraft Foods: «Η έμπνευση μας για τη δημιουργία αυτού του πολυχώρου ήταν οι ίδιοι οι καταναλωτές, με τον τρόπο που έχουν επιλέξει να ζουν και να δίνουν στην κάθε τους μέρα τη γεύση που θέλουν να τους αφήνει. Στόχος του πολυχώρου είναι να μεταδώσει έμπνευση και δημιουργικότητα σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους».


Marketing Week Online( 12 Μαρτίου 2013)

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr