http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Diageo και Suntory σε συζητήσεις για αγορά της Beam?

Diageo και Suntory έχουν συζητήσεις σχετικά με την προσφορά 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την αγορά του Αμερικανού γίγαντα ποτών, Beam, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Κυριακάτικης Telegraph (9 Δεκεμβρίου).
Η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο premium ποτών πραγματοποίησε συζητήσεις με τον ιαπωνικό κολοσσό  ποτών την άνοιξη και το καλοκαίρι για τη δυνατότητα απόκτησης της Beam, σύμφωνα με τον Ben Harrington της Sunday Telegraph.
Η Diageo, η οποία είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός ουίσκι στον κόσμο, με μάρκες όπως Johnnie Walker,  Buchanan, J & B και Old Parr, θα ενδιαφερόταν για μερικές από τις μάρκες
με το επώνυμο μπέρμπον της, Jim Beam, να είναι το πιο σημαντικό.
Στις μάρκες της Beam περιλαμβάνονται: κονιάκ Courvoiser, Sauza τεκίλα, American whiskey, Maker’s Mark, Cruzan rum, Canadian Club whisky, Teacher’s και το  iconic Islay single malt scotch, Laphroaig.
Η Suntory, καθώς είναι  ζυθοποιός είναι επίσης ένα αποστακτήριο με τα single malt ουίσκι Yamazaki και Hakushu , καθώς και το Hibiki blended ουίσκι.
Σύμφωνα με τον Harrington, η Diageo είχε συνομιλίες με άλλα μέρη, συμπεριλαμβανομένων ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων. Ομοίως, η Suntory, η οποία διανέμει το Laphroaig στην Ιαπωνία, διεξήγαγε τις δικές του συζητήσεις.
Λέει επίσης (ο Harrington), τραπεζίτες της Goldman Sachs, της Citigroup και της UBS, συμβουλεύουν την Diageo, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στα πρόθυρα της λήψης πλειοψηφίας μεριδίου της United Spirits group στην Ινδία. Επίσης, λέγεται ότι είχε συνομιλίες με την Mexico family που κατέχει την μάρκα τεκίλας Jose Cuervo.

 http://www.krasiagr.com/?p=51948

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr