http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ ΤΗΣ WINE PLUS


Christmas Spirit

"Classic musicals dinner"

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012
εστιατόριο Fred & Ginger
ξενοδοχείο Les Lazaristes

Menu

Στην οθόνη: Maurice Chevalier
Χορεύουμε μαζί του στην οπερέτα «Dédé»,
ένα έργο που εκτυλίσσεται στο παριζιάνικο κατάστημα παπουτσιών «Le pied meurtri» σε 3 πράξεις.

Στο πιάτο μας: Πατάτα σε 3 πράξεις
Πατάτα με μανιτάρι
Πατάτα με απάκι και φρέσκο κρεμμύδι
Πατάτα με καπνιστό σολομό και γιαούρτι

Στο ποτήρι μας:
Κυδωνίτσα 2011, Οινοποιητική Μονεμβασιά
Μαλαγουζιά 2012, Κτήμα Αρβανιτίδη


music.JPG

Στην οθόνη: Gene Kelly
Από το κλασσικό musical «Singing in the rain»,
ένα έργο που αφηγείται το πέρασμα από το κλασικό στο μοντέρνο.
Στην περίπτωση της ταινίας αφορά στο πέρασμα από τον κλασικό βωβό κινηματογράφο,
 στη μοντέρνα εποχή του ομιλούντος.

Στο πιάτο μας:
Sushi λαχανοντολμά, floss από μοσχάρι και χοιρινό και dip αυγολέμονο
Το πέρασμα από μια κλασική Χριστουγεννιάτικη συνταγή
στην μοντέρνα της εκδοχή.

Στο ποτήρι μας:
Φεγγίτες ροζέ 2011, Οινογένεσις
Άβδηρος ροζέ 2011, Κτήμα Βουρβουκέλη


music.JPG

Στην οθόνη: Fred and Ginger
Το οικείο μας ντουέτο από το musical «Top hat»,
μία από τις κλασικότερες ρομαντικές κωμωδίες της χρυσής εποχής του Broadway.

Στο πιάτο μας:
Ντουέτο από ψαρονέφρι a la Fred και κοτόπουλο αρωματισμένο με Ginger,
πουρές σελινόριζας, καραμελωμένα κάστανα και γλάσο πορτοκαλιού

Στο ποτήρι μας:
Νεμέα Reserve 2007, Σεμέλη
Νάουσα Grand Reserve 2007, Boutari


music.JPG
Στην οθόνη: Julie Andrews
Εμπνευσμένοι από τη Mary Poppins,
σας αφήνουμε με τη γεύση της αθωότητας της αγαπημένης νταντάς «with a spoonful of sugar»...
Στο πιάτο μας:
Μπάρα κακάο αρωματισμένη με κεδρόσπορο
Μετασχηματισμός του κλασικού cocktail «Mary Poppins» (λικέρ κακάο και gin)
Στο ποτήρι μας:
Ανθεμίς, Ε.Ο.Σ. Σάμου

.....................................................................................................................................................................................................................................
Το μενού σχεδίασε, επιμελήθηκε και ετοίμασε ο executive chef της Domotel
Γρηγόρης Χέλμης
Ώρα προσέλευσης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 23,57 € + ΦΠΑ. Τελική τιμή: 29 €
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο Les Lazaristes, τηλ. 2310 647400 
 

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr