http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

H Coca-Cola λανσάρει το «Journey»

Νέο εταιρικό site σε μορφή διαδραστικού, ψηφιακού περιοδικού

Η The Coca-Cola Company αντικαθιστά το εταιρικό της website με το Coca-Cola Journey, μια πλούσια σε περιεχόμενο ψηφιακή πλατφόρμα η οποία αξιοποιεί τις δυνατότητες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
(ΑΤΛΑΝΤΑ) Το Coca-Cola Journey είναι ένα ψηφιακό περιοδικό που επικεντρώνεται σε θέματα παγκόσμιου ενδιαφέροντος, κοινωνικούς σκοπούς και εταιρικά νέα. Δημοσιεύοντας πρωτότυπο περιεχόμενο και φιλοξενώντας επιλεγμένη αρθρογραφία και απόψεις, έχει σχεδιαστεί για να προκαλέσει δημιουργικό διάλογο και να διηγείται την ιστορία της
Coca-Cola με ξεχωριστό τρόπο. Εκτός από τα άρθρα που συνοδεύονται από υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες και οπτικοακουστικό υλικό, το Coca-Cola Journey περιλαμβάνει infographics, καθώς και έναν «Πίνακα Διαδραστικής Συζήτησης», στον οποίο οι επισκέπτες μπορούν να καταγράφουν την άποψή τους.

«Το Coca-Cola Journey είναι η πιο φιλόδοξη ψηφιακή πρωτοβουλία που έχει αναλάβει ποτέ η Coca-Cola» δήλωσε ο Clyde Tuggle, Senior Vice President and Chief Public Affairs and Communications Officer της The Coca-Cola Company. Ο Ashley Brown, Director of Digital Communications and Social Media της εταιρείας, λέει: «Η εταιρική ιστοσελίδα μας είναι το online κανάλι μας με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, οπότε θελήσαμε να δημιουργήσουμε μια εμπειρία που θα μπορούσε να κάνει αυτό το εξαιρετικά πολύτιμο ψηφιακό κανάλι να αποδώσει τα μέγιστα. Δίνουμε προτεραιότητα σε ό,τι δημιουργεί μια εξαιρετική εμπειρία για τον χρήστη».

Marketing Week Online( 13 Νοεμβρίου 2012)

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr