Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Μάθημα Μαγειρικής της Wine Plus "Τα μυστικά της κατσαρόλας" Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012 Hyatt Regency Thessaloniki


cooking10a.jpg



Άλλοτε οι νοικοκυρές άφηναν το φαγητό να σιγομαγειρεύεται με τις ώρες,
 μέσα στη
 σάλτσα ή τον ζωμό του, σχεδόν μόνο του, στην άκρη της
 κουζίνας ή μιας 
σόμπας. Ανασήκωναν το καπάκι και οι μυρωδάτοι ατμοί 
πλημμύριζαν το
 δωμάτιο! Έτσι γεννήθηκαν φημισμένα πιάτα με κρέας, κοτόπουλο, 
αλλαντικά ή λαχανικά σιγομαγειρεμένα στην κατσαρόλα, που είναι
 συνώνυμα της σπιτικής θαλπωρής.


Αυτά τα πιάτα θα μας παρουσιάσει τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 
ο Executive Chef του
 ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki Κώστας Αραμπατζής. Στο
 Μάθημα Μαγειρικής
 με τίτλο «Τα μυστικά της κατσαρόλας» θα απαντήσει σε ερωτήματα 
όπως: τι 
σημαίνει «μπρεζάρισμα»; Ποια είναι η τεχνική του; Ποια υλικά μπαίνουν 
στην κατσαρόλα 
για να σιγομαγειρευτούν; Πως φτιάχνουμε το στιφάδο, το αρνάκι navarin, 
το brasato al Barolo 
και το μοσχαράκι blanquette; Πως ετοιμάζονται


τα κρέατα confit;

Στο Μάθημα Μαγειρικής της Wine Plus θα παρακολουθήσουμε
 την παρασκευή ενός
 ολοκληρωμένου γεύματος με ορεκτικό, πρώτο πιάτο, κυρίως
 πιάτο και γλυκό. Θα 
ακολουθήσει cocktail με εδέσματα σε μορφή finger food και ταιριαστά
 κρασιά που θα 
επιλέξει η χημικός-οινολόγος Μαρία Νέτσικα.

Τα Μαθήματα Μαγειρικής αρχίζουν στις 7:00 μ.μ., διαρκούν
 3 ώρες και συνοδεύονται από 
ενημερωτικό υλικό.
Το κόστος για την παρακολούθηση του μαθήματος, το έντυπο
 με τις συνταγές και το cocktail 
που ακολουθεί είναι 24,40€ + ΦΠΑ. Τελική τιμή: 30€.


Πληροφορίες - Συμμετοχές:  Wine Plus, τηλ. 2310 888311, info@wineplus.gr




Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr