http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Στη Ρωσία εκπρόσωποι συνεταιρισμών

Στη Ρωσία εκπρόσωποι συνεταιρισμών
Ταξίδι στη Μόσχα έκανε τις προηγούμενες μέρες ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καραπαναγιωτίδης, όπου είχε σειρά επαφών για ζητήματα που αφορούν ελληνικές επιχειρήσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που δραστηριοποιούνται στη ρώσικη πρωτεύουσα. Στη συνέχεια, με ομάδα συνεταιριστών και ιδιωτών, επισκέφθηκε το Βερολίνο και τη διεθνή έκθεση φρούτων Fruit Logistica, εκεί όπου η Ημαθία έδωσε ένα δυναμικό παρών.
Συμμετείχαν στην έκθεση ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Νάουσας, ο ΑΣΕΠΟΠ, η VENUS, η ΑΛΜΜΕ, ο Αλιάκμων, ο Α.Σ. Μελίκης, ο Α.Σ. Επισκοπής, ο ΑΣΟΠ Επισκοπής, ο Κατσιαμάκας κ.ά. Έγιναν συναντήσεις και κλείστηκαν συνεργασίες με
παλιούς και νέους πελάτες των συνεταιρισμών μας από Ρωσία, Ουκρανία, Λευκορωσία, Αραβικές χώρες, Αίγυπτο, Δυτική Ευρώπη κ.α.

Η διεθνής έκθεση φρούτων Fruit Logistica είναι μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμια κλαδικές εκθέσεις στον τομέα του φρούτου, με χιλιάδες επισκέπτες από όλον τον κόσμο. Είναι αξιοσημείωτη η απουσία της Ελλάδας από την πολύ σημαντική έκθεση, δεδομένου ότι ελληνικά χρώματα υπήρξαν μόνο με τη συμμετοχή των συνεταιρισμών της Ημαθίας και του Αντιπεριφερειάρχη καθώς και άλλων μετρημένων στα δάχτυλα ιδιωτών, που έδειξαν ότι δεν έπαυσαν να αγωνιούν και να προσπαθούν για την προώθηση του ροδακίνου και όλων των προϊόντων μας.

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr