http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Μεγάλη ζήτηση προϊόντων από Αίγυπτο και επενδυτικές ευκαιρίες στο Ιράκ

 
Στοιχεία για ισχυρό ενδιαφέρον από Αιγυπτιακές εταιρείες για 10 κατηγορίες προϊόντων, καθώς και πληροφορίες για επενδυτικές ευκαιρίες στο Ιράκ έχουν περιέλθει σε γνώση του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων.
Πιο συγκεκριμένα, έχει προκύψει ενδιαφέρον αιγυπτιακών επιχειρήσεων για Έτοιμα Ενδύματα, Χαλύβδινους σωλήνες νερού, Ηλεκτροστατικές βαφές, Κεραμίδια, Διακόπτες νερού, Ενδύματα-Εσώρουχα, Λεκιθίνη σόγιας, Ηλιακούς Θερμοσίφωνες, Ελαιόλαδο και Εξαρτήματα Πυρασφάλειας.

Παράλληλα, επισκόπηση των επενδυτικών έργων στο Ιράκ την οποία παρέδωσε ο Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Επενδύσεων στο Ιράκ, κ. Sami Al Araji, στον Πρέσβη της Ελλάδος στη Βαγδάτη, κ. Μ. Καραφωτιά. Η επισκόπηση περιέχει πληροφορίες, για τη λειτουργία της Επιτροπής, για το One Stop Shop, που έχει ιδρύσει καθώς και για τον ιρακινό επενδυτικό νόμο. Επιπλέον παρουσιάζονται εννέα οικονομικοί κλάδοι ( Γεωργία, ηλεκτρισμό, υγεία, κατοικία-κατασκευές, βιομηχανία, πετρέλαιο-φυσικό αέριο, τηλεπικοινωνίες, τουρισμό-λιανικές πωλήσεις-χώροι διασκέδασης, μεταφορές), καθώς
και δεκαοχτώ επαρχίες του Ιράκ και τα προτεινόμενα επενδυτικά έργα ανά κλάδο και ανά επαρχία.

Οι Ελληνικές Επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται , όπως γνωστοποιεί ο ΠΣΕ, μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της ως άνω Επιτροπής: http://www.investpromo.gov.iq, καθώς και να υποβάλλουν σχετικά ερωτήματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του One Stop Shop:onestopshop41@yahoo.com, με την παράκληση αυτά κοινοποιηθούν στην παραπάνω διεύθυνση του υπουργείου Εξωτερικών και στην Πρεσβεία της Ελλάδος στην Βαγδάτη.

http://www.paseges.gr/portal/cl/co/ffa0f940-95f9-4860-a1fe-a3e3af392497

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr