http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Σεμινάριο κρασιού της Wine Plus



Το κρασί στο τραπέζι
Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011
Excelsior Hotel, Θεσσαλονίκη

Καλωσορίζουμε το 2011 με -απαραίτητες- ενέσεις αισιοδοξίας. Σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια παίζουν οι μικρές απολαύσεις.

Πιστοί σε αυτή τη λογική σχεδιάσαμε το σεμινάριο κρασιού της Wine Plus με τίτλο «Το κρασί στο τραπέζι».
Σας προτείνουμε γνώση ευχάριστη και «εύγευστη» που επιχειρεί να φωτίσει τη μουντή καθημερινότητα.

Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2010, στο σεμινάριο κρασιού της Wine Plus και με οδηγό την χημικό-οινολόγο και δημοσιογράφο οίνου Μαρία Νέτσικα, θα μάθουμε:
Ø    ποιες πληροφορίες της ετικέτας διευκολύνουν την επιλογή του κρασιού για το τραπέζι μας,
Ø    πως και που θα φυλάξουμε με ασφάλεια τις αγαπημένες μας φιάλες μέχρι την ώρα της
απόλαυσής τους,
Ø    πότε ένα κρασί είναι έτοιμο για κατανάλωση, πως η ηλικία και η εσοδεία παραγωγής του επηρεάζουν τη γεύση του,
Ø    πως το σερβίρουμε, ποια είναι τα «σωστά» ποτήρια κρασιού και ποια η ιδανική θερμοκρασία,
Ø    πως το δοκιμάζουμε και το περιγράφουμε,
Ø    ποιοι είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν την αρμονία του με το φαγητό μας.

Το καινούργιο σεμινάριο της Wine Plus ευελπιστεί να μας μυήσει στην αληθινή και καθημερινή απόλαυση του κρασιού στο τραπέζι.


Τα σεμινάρια κρασιού της Wine Plus πραγματοποιούνται στο Excelsior Hotel (Μητροπόλεως 23, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 021020 begin_of_the_skype_highlighting              2310 021020      end_of_the_skype_highlighting).
Αρχίζουν στις 20:00, διαρκούν 2 ώρες, περιλαμβάνουν γευστικές δοκιμές κρασιών και συνοδεύονται από ενημερωτικό υλικό.
Το κόστος συμμετοχής είναι 20€.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με τη Wine Plus: τηλ.

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr