http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Τετραήμερο εκδηλώσεων για τη διατροφή από την Kraft Foods

Σε συνεργασία με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο
http://www.kraftfoods.gr/kraft/images/grel1/logo/logo_kraft_img.gif

H Kraft Foods, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας (15 Μαΐου), διοργανώνει σε συνεργασία με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο το τετραήμερο εκδηλώσεων «τρέφομαι σωστά, κινούμαι συχνά, ζω ισορροπημένα - ζω απολαυστικά».

Στο πνεύμα αυτό, θα πραγματοποιηθούν ενημερωτική ημερίδα, ανοιχτή στο κοινό, και εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και γονείς στο Παιδικό Μουσείο. Ειδικότερα, την Πέμπτη 12 Μαΐου στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα - ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Η ευεξία των παιδιών και των νέων στη σύγχρονη κοινωνία: διατροφή, άσκηση, ισορροπία», στο Ιωνικό Κέντρο, Λυσίου 11, στην Πλάκα.

Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν η Life Coach Άλκηστις Αγιωργίτη, ο Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Χάρης Γεωργακάκης, η Χρυσή Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοΐας Σοφία Μπεκατώρου και η Εκπαιδευτικός, Μουσειολόγος και Πρόεδρος Δ.Σ. του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου Ζαμπέλ Μουρατιάν. Το τριήμερο Παρασκευή 13 - Κυριακή 15 Μαΐου θα
πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα στο χώρο του Παιδικού Μουσείου στην Πλάκα.

Τέλος, το Σάββατο και την Κυριακή 14-15 Μαΐου ο διατροφολόγος Χάρης Γεωργακάκης θα βρίσκεται στο Παιδικό Μουσείο για να απαντήσει σε απορίες των γονιών σχετικά με την διατροφή των παιδιών τους.


Marketing Week Online( 3 Μαΐου 2011)
http://www.marketingweek.gr/default.asp?pid=9&la=1&arId=36149

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr