http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Δυναμική ανάπτυξη για το δίκτυο Goody's και Flocafe

http://www.sigmalive.com/files/imagecache/content_image/files/node_images/0/7/1/361071/Goodys_1_.jpg 
H Goody’s Α.Ε. που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης και της ψυχαγωγίας με τις αλυσίδες Goody’s και Flocafe, συνεχίζει τη δυναμική ανάπτυξη του δικτύου της, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Σήμερα λειτουργούν 175 εστιατόρια Goody’s σε Ελλάδα και Κύπρο και 90 καταστήματα Flocafe σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ουγγαρία. Η στρατηγική ανάπτυξης του ομίλου Goody’s Α.Ε. το 2011 περιλαμβάνει το σχεδιασμό και λειτουργία νέων εστιατορίων Goody’s και καταστημάτων Flocafe στους κύριους άξονες του οδικού χάρτη και σε επιλεκτικές περιοχές υψηλής πληθυσμιακής κάλυψης, ενώ παράλληλα διερευνώνται ευκαιρίες για μετεγκαταστάσεις σε εμπορικά σημεία με καλύτερες
προοπτικές και χαμηλότερο κόστος ακινήτου.

Ήδη, είναι σε στάδιο κατασκευής νέα εστιατόρια Goody’s και καταστήματα Flocafe στα ΣΕΑ Αλμυρού Βόλου και στο ΣΕΑ Σπαθοβουνίου, το νέο Goody’s στη Νάουσα, ενώ αναμένεται το νέο F/B Blue Star Delos που θα δρομολογηθεί στο Αιγαίο με εστιατόριο Goody’s και 5 bar Flocafe. Τέλος, τον Απρίλιο του 2011 αναμένεται να λειτουργήσει το πρώτο Flocafe στο Βουκουρέστι ενώ τον Ιούνιο το νέο Goody’s στην Πάφο. Όπως είναι γνωστό, η Goody’s Α.Ε. είναι θυγατρική της Vivartia, μέλος του Ομίλου MIG.

Marketing Week Online( 8 Μαρτίου 2011)
 
http://www.marketingweek.gr/default.asp?pid=9&la=1&arId=35162

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr