http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Ο Δημήτρης Λόης, Διευθύνων Σύμβουλος στην Coca-Cola 3Ε

 
Ο Δημήτρης Λόης, Διευθύνων Σύμβουλος στην Coca-Cola 3Ε
 
Την απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου να διορίσει τον Δημήτρη Λόη στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου ανακοίνωσε η Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως.
Ο Δημ. Λόης θα διαδεχτεί τον Δώρο Κωνσταντίνου που σχεδιάζει να αποχωρήσει κατά τη φετινή χρονιά. Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, προκειμένου να διασφαλισθεί η ομαλή διαδοχή της διοίκησης του Ομίλου ο Δημ. Λόης θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα κατά το τρίτο τρίμηνο του
2011. Ο Δημ. Λόης ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην Coca-Cola Τρία Έψιλον τον Μάρτιο του 2007.

Τον Ιούνιο του 2007 ορίσθηκε Περιφερειακός Διευθυντής έχοντας την ευθύνη για σημαντικές αγορές της εταιρείας περιλαμβανομένης της Βουλγαρίας, της Ελλάδας, της Κύπρου, της Μολδαβίας, της Νιγηρίας και της Ρουμανίας. Τον Ιούλιο του 2009 διορίστηκε Γενικός Επιχειρησιακός Διευθυντής με ευθύνη για όλες τις χώρες του Ομίλου και με τους Περιφερειακούς Διευθυντές του Ομίλου να αναφέρονται απευθείας σε αυτόν.

Πριν από την Coca-Cola Τρία Έψιλον, ο Δημ. Λόης κατείχε επί μία 10ετία διάφορες ανώτερες διευθυντικές θέσεις στην Frigoglass A.B.E.E., αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου το 2003.

Marketing Week Online( 18 Μαρτίου 2011)
 
http://www.marketingweek.gr/default.asp?pid=9&la=1&cID=1&arId=35393

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr