http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL: Νέο concept καταστήματος από τη ΒΕΝΕΤΗ

http://www.iatronet.gr/photos/enimerosi/photo_225.jpg 
να νέο concept καταστήματος, τα ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL , παρουσίασε η εταιρία ΒΕΝΕΤΗ.
To πρώτο κατάστημα ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL στο Γέρακα, είναι ένας πολυχώρος γευστικών προτάσεων και απολαύσεων από τη ΒΕΝΕΤΗ. Το νέο κατάστημα προσφέρει, σε ανταγωνιστικές τιμές, ολοκληρωμένες διατροφικές προτάσεις που καλύπτουν τις ανάγκες του καταναλωτή για όλη την ημέρα, όπως πλήρες πρωινό, τα αρώματα και τις πιο πλούσιες ποικιλίες καφέ, επώνυμο γλυκό αλλά και σπιτικό φαγητό από ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, με την υπογραφή του διακεκριμένου σεφ κ. Γιάννη Τζελέπη. Παράλληλα, στα ράφια του βρίσκει κανείς τα πλέον εκλεκτά προϊόντα των
καταστημάτων ΒΕΝΕΤΗ, αλλά και μια νέα σειρά αρτοσκευασμάτων ειδικής διατροφικής αξίας που για πρώτη φορά η ΒΕΝΕΤΗ εισάγει στην αγορά.


Το ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε καταναλωτή που αναζητά, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, μοναδικές γευστικές εμπειρίες όπως ‘πρωινό Βενέτη’, εκτεταμένη ποικιλία άρτων, ενδιάμεσα γεύματα, επώνυμο σπιτικό φαγητό, σαλάτες, γλυκό ημέρας, υπηρεσίες catering και συσκεαυασμένα προϊόντα με αγνά υλικά. Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι το πρώτο μιας ολιγάριθμης σειράς καταστημάτων που θα αναπτυχθούν στο νομό Αττικής.
Εκτός από φρέσκο, σπιτικό φαγητό, το νέο κατάστημα ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL , προσφέρει στον καταναλωτή ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η αγορά της αρτοποιίας σήμερα. Με πολυετή εμπειρία στην ανάμειξη αγνών υλικών και φρέσκων πρώτων υλών και με την εμμονή ‘συλλέκτη γεύσεων’, η ΒΕΝΕΤΗ φέρνει στα ράφια του νέου καταστήματος: Χωριάτικα ψωμιά από Ιταλία, Γαλλία, Ελλάδα και Ισπανία, σπέσιαλ παραδοσιακά ψωμιά από πολλές περιοχές της Ελλάδος, μαύρα ψωμιά από Ελβετία, Γερμανία και Αυστρία, πολύ μεγάλη ποικιλία από μπαγκέτες, μεγάλη ποικιλία πίτσας από την Ιταλία, μεγάλη ποικιλία προϊόντων πρωινού, αλμυρά και γλυκά με προϊόντα από διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις, προϊόντα αρτοζαχαροπλαστικής-ζαχαροπλαστικής από Ιταλία-Γαλλία-Αμερική-Ελλάδα-Λίβανο και άλλες περιοχές της Ανατολής, παξιμάδια από όλες τις περιοχές της Ελλάδας και μεγάλη ποικιλία καφέ, ροφημάτων και gelateria.
Στο ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL ο καταναλωτής μπορεί κάθε μέρα να επιλέξει από τα 10-12 διαφορετικά πιάτα ελαφριάς ελληνικής κουζίνας αλλά και από τις πλούσιες φρέσκιες σαλάτες που προετοιμάζει καθημερινά ο Γιάννης Τζελέπης. Ο Γιάννης Τζελέπης, μόνιμος συνεργάτης του ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL, είναι διακεκριμένος Σεφ που μεταξύ άλλων έχει βραβευτεί με 2 Χρυσούς Σκούφους και έχει να επιδείξει ιδιαίτερα σημαντικές συνεργασίες στο χώρο της υψηλής γαστρονομίας.
12 νέα αρτοσκευάσματα ειδικής διατροφικής αξίας
Μεγαλύτερη όμως καινοτομία του νέου καταστήματος αποτελούν τα 12 νέα αρτοσκευάσματα ειδικής διατροφικής αξίας. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για λύσεις ισορροπημένης διατροφής, η ΒΕΝΕΤΗ δημιούργησε μια σειρά 12 νέων αρτοσκευασμάτων, τα οποία έχουν ως στόχο ειδικές ομάδες καταναλωτών που θέλουν να τα χρησιμοποιούν ως καταλληλότερα ψωμιά για τη φροντίδα της υγείας τους αλλά και ως συμπλήρωμα στο πλαίσιο μια ισορροπημένης υγιεινής διατροφής.
Στη παρουσίαση ο κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος κ. Αναστάσιος Παπαλαζάρου, συνεργάτης της ΒΕΝΕΤΗ, ανέφερε μεταξύ άλλων: ‘Η πρόταση του νέου καταστήματος ΒΕΝΕΤΗ FΟΟD HALL να προσφέρει καθημερινά ποικιλία παραδοσιακών, σπιτικών φαγητών, με γεύσεις μεσογειακής κουζίνας, δίνει την καλύτερη επιλογή για έτοιμο και γρήγορο φαγητό, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Ιδιαίτερα σημαντικά είναι επίσης τα αρτοσκευάσματα ειδικής διατροφικής αξίας που λάνσαρε η εταιρία. Πρόκειται για ψωμιά που αποτελούν τη βάση της μεσογειακής μας διατροφής, πλούσια ωστόσο σε φυτικές ίνες, ω-3 λιπαρά οξέα, σίδηρο, φυλλικό οξύ και άλλες βιταμίνες, για να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες διάφορων πληθυσμιακών ομάδων.’
Η εταιρία ΒΕΝΕΤΗ στρέφει και πάλι την προσοχή και το ενδιαφέρον του καταναλωτή στα αγνά, παραδοσιακά αρτοσκευάσματα, τη βάση της μεσογειακής μας πυραμίδας, εκπληρώνοντας έναν ακόμη σκοπό: την κάλυψη εξειδικευμένων αναγκών του για επιπλέον βιταμίνες (φυλλικό οξύ, Β12, βιταμίνη Ε), ιχνοστοιχεία (ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο), φυτική πρωτεΐνη, Ω-3 λιπαρά οξέα, φυτικές ίνες, φυτικές στερόλες, χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και χαμηλό νάτριο.
Τα νέα αρτοσκευάσματα ειδικής διατροφικής αξίας, συμπληρώνουν τη βάση αυτής της διατροφής με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντας στον καταναλωτή την ευκαιρία να επιλέξει το κατάλληλο ψωμί για τις ιδιαίτερες ανάγκες του.
Σήμερα, μετά από 62 χρόνια σταθερής παρουσίας και συνεχούς ανάπτυξης, η ΒΕΝΕΤΗ δραστηριοποιείται σε κλειστές και ανοιχτές αγορές έχοντας αναπτύξει ένα δίκτυο 54 καταστημάτων διάθεσης προϊόντων άρτου, γλυκισμάτων και κάθε είδους προϊόντων αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και άλλων σχετικών ειδών. Από τα 54 σημεία πώλησης- γνωστά ως Φούρνοι ΒΕΝΕΤΗ- τα 37 λειτουργούν με τη μέθοδο του franchising και τα 17 ανήκουν στην εταιρία.

http://www.iatronet.gr/newsarticle.asp?art_id=13348

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr