http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Κοινωνικές πρωτοβουλίες από την Chiquita Hellas

http://www.agronews.gr/images/stories/logotypa/chiquita1.jpg
Στην ενίσχυση του αθλητισμού και την στήριξη κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων συνεχίζει να επενδύει για άλλη μια χρονιά η Chiquita Hellas κάνοντας πράξη τη δέσμευσή της για διαρκή κοινωνική προσφορά και την προώθηση ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η εταιρεία δηλώνει παρών στο πλευρό μικρών και μεγάλων για να τους δώσει ενέργεια, προσφέροντάς τους μπανάνες, το πιο υγιεινό, δυναμωτικό και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά snack.
Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η Chiquita Hellas υποστηρίζει πρωτοβουλίες σχετικές με το αθλητισμό. Στηρίζει έμπρακτα αθλητικούς θεσμούς, καθώς και ομάδες και βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών.
Όλο το Μάιο και μέχρι τα τέλη Ιουνίου, η Chiquita ενισχύει τη σπουδαία προσπάθεια των αθλητών των Special Olympics και προσφέρει καθημερινά μπανάνες (~15.000) στους αθλητές, συνοδούς και προπονητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στο πλαίσιο των Δοκιμαστικών Αγώνων των Special Olympics που πραγματοποιούνται στη χώρα μας.
Το Μάιο, η Chiquita βρέθηκε στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, τον Μεγάλο Ημιμαραθώνιο στο Φάληρο προσφέροντας φρούτα στους αθλητές που συμμετείχαν. Σημειώνεται ότι, από το 2008 η Chiquita είναι το επίσημο φρούτο του Κλασικού Μαραθώνιου Αθηνών και προσφέρει στους
αθλητές περισσότερες από 30.000 μπανάνες κάθε χρόνο.
Επίσης, για 2η συνεχή χρονιά συνεργάζεται με την Ακαδημία μπάσκετ Triple Crown, προσφέροντας για όλο το καλοκαίρι το φρούτο των παιδιών στις κατασκηνώσεις της Ακαδημίας σε Αθήνα και Πάτρα. Με αυτόν τον τρόπο ενημερώνει τους μικρούς της φίλους για τη σημασία των φρούτων στην καθημερινή τους διατροφή και ιδιαίτερα της μπανάνας, που προσφέρει ενέργεια στον οργανισμό.
Η Chiquita Hellas στηρίζει το έργο και τα προγράμματα φιλανθρωπικών σωματείων, κέντρα σίτισης, ιδρυμάτων και Μη Κυβερνητικών Οργανισμών και προσφέρει συστηματικά προϊόντα της.
Συγκεκριμένα, για το μήνα Μάιο και Ιούνιο στηρίζει τη Κιβωτό του Κόσμου και βρίσκεται δίπλα σε 200 παιδιά προσφέροντας για την καθημερινή τους σίτιση συνολικά 6.000 μπανάνες αναγνωρίζοντας το έργο των ανθρώπων του ιδρύματος.
Παράλληλα, η εταιρεία διένειμε 16 κιβώτια προϊόντων στη Θεσσαλονίκη στα ακόλουθα φιλανθρωπικά σωματεία: «Η Μέλισσα» Ορφανοτροφείο Θηλέων, Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, Μέριμνα των Πτωχών.
Τέλος, προσέφερε 3.200 μπανάνες στο Κέντρο Σίτισης του Δήμου Αθηναίων για τις οικονομικά αδύνατες οικογένειες και τους άπορους συμπολίτες.
Ο κύριος Νίκος Στεφανίδης, Υπεύθυνος Προβολής & Προώθησης των προϊόντων της Chiquita Hellas δήλωσε χαρακτηριστικά: «H Chiquita Hellas βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών και των κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων υποστηρίζοντας πρωτοβουλίες που ενισχύουν το ευ αγωνίζεσθαι και προωθούν τον ισορροπημένο και υγιεινό τρόπο ζωής. Ελπίζουμε πως κάθε χρόνο θα μας δίνεται η ευκαιρία να βρισκόμαστε σε όλο και περισσότερες εκδηλώσεις που προάγουν τον αθλητισμό και τη σωστή διατροφή. Οι δράσεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Chiquita Hellas το οποίο ενισχύεται συνεχώς. Για εμάς τέτοιες δράσεις αποτελούν σημαντική προτεραιότητα και ειδικά όταν αφορούν σε παιδιά.»
http://www.agronews.gr/content/view/57892/240/lang,el/

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr