http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Νέα Διευθύντρια Επενδυτικών Σχέσεων στην Coca-Cola 3Ε

Η Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως ανακοίνωσε τον διορισμό της Oya Gur στη θέση της Διευθύντριας Επενδυτικών Σχέσεων.Ο διορισμός της τίθεται σε ισχύ από τις 10 Ιανουαρίου 2011 και η ίδια θα αναφέρεται  απευθείας στον οικονομικό διευθυντή Robert Murray. Την Oya Gur θα υποστηρίξουν στο έργο της ο Παναγιώτης Βεργής, Υποδιευθυντής Επενδυτικών Σχέσεων, η Μαρία Λιβανίου, Επικεφαλής του Τμήματος Μετόχων, και η Βούλα Κώνστα, Τμήμα Μετόχων.
Η Oya Gur εργαζόταν μέχρι πρότινος στην Tiryaki gro, στη θέση της Οικονομικής Διευθύντριας. Από το 1996 έως το 2009 η Oya Gur εκτελούσε χρέη Διευθύντριας Επενδυτικών Σχέσεων & Διαχείρισης Κεφαλαίου στην Coca-Cola Icecek, βασικό εμφιαλωτή της The Coca-Cola Company με έδρα την Κωνσταντινούπολη και δραστηριοποίηση σε 10 χώρες.
εκίνησε την επαγγελματική σταδιοδρομία της στην τράπεζα Turk Sakura το 1989 όπου εργάστηκε τέσσερα χρόνια ως Account Officer. Από το 1993 έως το 1996, διετέλεσε Οικονομική Διευθύντρια στην Total Oil Turkiye, μια γαλλοτουρκική κοινοπραξία στη διανομή πετρελαίου.


Marketing Week Online( 22 Δεκεμβρίου 2010)

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr