http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Υποτροφία Κυριάκος Μακρής από την Diageo Hellas

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS0Z0bdiF16xkuDXsq1r8tHgux0CJOq2jv3edOr-BrMO49budY&t=1&h=131&w=284&usg=__CRdUokRrnyQ6w2L-Hr8XUH3H2Mo= 

H Diageo Hellas ανακοίνωσε την έναρξη ολικής υποτροφίας στη μνήμη του στελέχους της Κυριάκου Μακρή, από φέτος και για τα επόμενα δύο χρόνια, σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School και με την υποστήριξη των Effie Hellas.
Η υποτροφία αφορά στο Πρόγραμμα Professional MBA του ALBA για το ακαδημαϊκό έτος 2011 - 2012 και θα χορηγείται σε νέα, ταλαντούχα, δυναμικά και ανερχόμενα στελέχη επιχειρήσεων, μετά από αξιολόγηση του ALBA και της Diageo Hellas. Με τη θέσπιση της υποτροφίας, η Diageo Hellas φιλοδοξεί να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη και το παράδειγμα του Κυριάκου Μακρή, ενός
παραδειγματικού στελέχους της εταιρείας. Η προϋπηρεσία σε marketing, media buying ή procurement θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν.

Ο Κυριάκος Μακρής είχε ενταχθεί στην ομάδα της Diageo Hellas το καλοκαίρι του 2006 ως SEE Category Manager, Media, Advertising & Market Production. «Με την εργατικότητα και το ταλέντο του χάραξε μια λαμπρή πορεία στην εταιρεία, αναλαμβάνοντας σε πολύ νεαρή ηλικία τη θέση του Διευθυντή Προμηθειών για τη Diageo Νότιας Ευρώπης», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών ορίζεται η 1η Νοεμβρίου.

http://www.marketingweek.gr/default.asp?pid=9&la=1&arId=32199

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr