http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Το λάδι του νησιού στηρίζει η Νομαρχία Λέσβου.

Το Ειδικό Σήμα Ποιότητας αποκλειστικής χρήσης Λεσβιακού εξαιρετικού παρθένου και παρθένου ελαιολάδου σε τέσσερα εστιατόρια και ένα ξενοδοχείο της Λέσβου απένειμε η Νομαρχία του νησιού.
Η καθιέρωση της χορήγησης του ειδικού Σήματος Ποιότητας αποκλειστικής χρήσης εξαιρετικού....... παρθένου ελαιολάδου και παρθένου ελαιολάδου για τα εστιατόρια, ταβέρνες κ.τ.λ. καταστήματα εστίασης του Νομού Λέσβου, από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λέσβου, ξεκίνησε ως ιδέα από το 2008 ύστερα από αιτήματα διαφόρων φορέων παραγωγών, καταναλωτών κ.τ.λ. για την επιβράβευση των επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν αποκλειστικά Λεσβιακό εξαιρετικό παρθένο και παρθένο ελαιόλαδο.
Η ανάγκη στήριξης και προώθησης της κατανάλωσης Λεσβιακού ελαιολάδου που αποτελεί βασικό μοχλό της Λεσβιακής οικονομίας, αποτελεί πρώτη προτεραιότητα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λέσβου.
Οι επιχειρήσεις στις οποίες χορηγείται το Σήμα Ποιότητας έχουν υποχρέωση να χρησιμοποιούν Λεσβιακό εξαιρετικό παρθένο και παρθένο ελαιόλαδο για τη Παρασκευή όλων των φαγητών του καταστήματος συμπεριλαμβανομένων και των τηγανητών. Το ειδικό Σήμα χορηγείται για δύο (2) έτη από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λέσβου (Δ/νση Εμπορίου), ύστερα από αίτηση του ενδιαφερομένου και έλεγχο ειδικής επιτροπής.
Οι επιχειρήσεις στις οποίες χορηγείται το ειδικό Σήμα Ποιότητας είναι οι εξής:
1)Εστιατόριο-Μπαρ Ξενοδοχείου ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ II ΑΞΤΕ, Βίγλα Μυτιλήνης.
2) Εστιατόριο Μουχτούρη Μαρίας, Μελίντας Πλωμαρίου
3) Εστιατόριο “ΑΦΡΟΔΙΤΗ” Χρυσόμαλλος Ελευθέριος, Άγιος Ισίδωρος Πλωμαρίου.
4) Οβελιστήριο Χατζηκυριάκου Πελαγίας, Πλωμάρι.
5) Καφέ-Μπαρ “ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ” Βαμβαδλιώτης Παναγιώτης, Θέρμα Κόλπου Γέρας.

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λέσβου εκτός από τη χορήγηση του ειδικού Σήματος στις
επιχειρήσεις προτίθεται να επιβραβεύσει αυτές στο μέλλον θεσπίζοντας και άλλα κίνητρα για την προβολή των επιχειρήσεων αυτών σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο.
Οι επαγγελματίες του Νομού (εστιατόρια, ταβέρνες κ.λ.π.) που επιθυμούν να τους χορηγηθεί το Ειδικό Σήμα Ποιότητας αποκλειστικής χρήσης Λεσβιακού Ελαιολάδου να απευθύνονται στην Δ/νση Εμπορίου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λέσβου.

agroschannel.com

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr