http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Νέο ΔΣ για το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων

http://www.agronews.gr/images/stories/content_images_old/biologika_diktyo_sbbe.jpg
Σε σώμα συγκροτήθηκε την Τρίτη 25 Μαΐου 2010, κατά την πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων.

Να σημειωθεί ότι κατά την πέμπτη Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μελών του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων, που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 17 Μαΐου, στα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος πραγματοποιήθηκε λογοδοσία των πεπραγμένων του Δικτύου για το χρονικό διάστημα Σεπτέμβριος 2009 – Απρίλιος 2010, καθώς και την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης παρουσιάστηκε ο απολογισμός δράσεων του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων, καθώς και ο οικονομικός απολογισμός του έτους 2009, ενώ έγινε ο προγραμματισμός των δράσεων του Δικτύου.

Το Δίκτυο πιστό στους στρατηγικούς του στόχους, θα πραγματοποιήσει για το επόμενο χρονικό διάστημα δράσεις, οι οποίες θα αφορούν τόσο την ενίσχυση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των μελών του και την προώθηση του κλάδου των βιολογικών προϊόντων, όσο και την ενημέρωση των καταναλωτών σχετικά με τα οφέλη και την προστιθέμενη αξία των βιολογικών.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Δημήτριος Συμεωνίδης Σ.Β.Β.Ε

Αντιπρόεδρος: Αθανάσιος Κουκάκης ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ ΑΕ

Γενικός Γραμματέας: Χρήστος Μουρτζιόπουλος VIVARTIA Α.Ε.

Οικονομικός Επόπτης: Πέτρος Δασόπουλος DASO Advanced Business Solutions

Μέλη: Νικολέτα Αυγήτα THINKGREEN, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος ΒΙΟΑΓΡΟΣ ΑΕ και Βασίλης Αργυράκης ΑΡΓΥΡΑΚΗ ΑΦΟΙ ΑΕΒΕ TROFINO.

agronews.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr