http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Ανοιχτές Πόρτες… στην Οινοποιία Αρβανιτίδη στον Ασκό Θεσσαλονίκης.


Το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Μαΐου από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, η Οινοποιία Αρβανιτίδη σας υποδέχεται στο κτήμα της στον Ασκό Θεσσαλονίκης, σας ξεναγεί στους χώρους της και σας καλεί να δοκιμάσετε τα κρασιά της.

Ειδικά για αυτό το Σαββατοκύριακο, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε στην καταπράσινη βεράντα του κτήματος κάτω από την πέργκολα, το κρασί της αρεσκείας σας με τη συνοδεία τοπικών τυριών. Φρέσκα κρασιά του τρύγου 2009, αλλά και παλαιές σοδειές, που μπορείτε να προμηθευτείτε σε ειδικά διαμορφωμένες τιμές.

……………………………………………………………………………………….......

Οι «Ανοιχτές Πόρτες» αποτελούν μία πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, με στόχο το κάθε οινοποιείο που συμμετέχει να δημιουργήσει ένα γεγονός γύρω από το κρασί που θα φέρει τον καταναλωτή κοντά στο χώρο παραγωγής του.

Η Οινοποιία Αρβανιτίδη βρίσκεται στον Ασκό Θεσσαλονίκης. Στο υψόμετρο των 500 μέτρων, τα 30 στρέμματα των ιδιόκτητων αμπελώνων μας απολαμβάνουν το οικοσύστημα που ευνοεί την παραγωγή κρασιών φίνων, πολύπλοκων και ισορροπημένων. Στο σύνολο του αμπελώνα εφαρμόζουμε τη βιολογική καλλιέργεια.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την:

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgkhtjOvM4J8JoYXkvbbd1xkNJxwQhLdsx0MCbxpbCkGdDjU89YfRvUNcwmpoJhVT62O-XX1uzate4uQbPB3FHbVM3sPXWw2I7n7VKw3TAcFLVlRbmKzmAnsL9HQ-Dktzw56H1Mw4tCUBs/s240/wineClub.jpg

τηλ.2310888311, e-mail: info@wineplus.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr