http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Ημερίδα για το γάλα στα Γιάννενα διοργανώνει ο ΣΕΚ


Ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας με αφορμή την Ζωοτεχνία Ηπείρου 2010 διοργανώνει ημερίδα το Σάββατο 15-5-2010 και ώρα 11.30 π.μ. στην αίθουσα του ΕΑΝΚΙ (Λιμνοπούλα) στα Γιάννενα με θέμα: «Τα θρεπτικά ευεργετήματα από την κατανάλωση φρέσκου γάλακτος».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας

11:00 - 11:30 Προσέλευση συμμετεχόντων

11:30 - 12:00 Χαιρετισμοί: Πρόεδρος ΣΕΚ κ. Πεβερέτος

Νομάρχης Ιωαννίνων Εκπρόσωπος ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ

12:00 - 12:15 Θέμα: «Οι ευεργητικές ιδιότητες του φρέσκου γάλακτος στον άνθρωπο»

Εισηγητής: Κοντομηνάς Μιχάλης, καθηγητής χημείας και τεχνολογίας τροφίμων του πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

12:15 - 12:30 Θέμα : «Εκτρεφόμενες φυλές και πληθυσμοί πρόβατων και αιγών

και δυνατότητες παραγωγής ποιοτικών προϊόντων στην Ήπειρο»

Εισηγητής: Γεωργούδης Ανδρέας, καθηγητής Γενετικής Βελτίωσης του ΑΠΘ , Αίγδα Χριστίνα Ερευνήτρια, Τράπεζα Γενετικού Υλικού ΕΘΙΑΓΕ., Ζώτος Ηλίας τ. Δντης ,Κέντρου Γενετικής Βελτίωσης Ιωαννίνων.

12:30 - 12:45 Θέμα: « Η αγελαδοτοτροφία στην περιοχή της Ηπείρου »

Εισηγητής : Παπαδοπούλου Δέσποινα, Δόκτωρ χημικός , Αν. Δ/ντρια παραγωγής σε θέματα ποιότητας της ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.

12:45 - 13:30 Ερωτήσεις - Τελικά συμπεράσματα - Λήξη Ημερίδας.

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr