http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::food news:: ΕΒΕΘ: σεμινάρια για την υγιεινή τροφίμων στις επιχειρήσεις

http://www.ebeth.gr/eb/images/ebethLogo1.gif
http://www.ebeth.gr/eb/images/ebethLogoTxt3_Gr.gif

Σεμινάρια κατάρτισης στην υγιεινή των τροφίμων προγραμματίζει -για πρώτη φορά- το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), στο πλαίσιο σχετικής υποχρέωσης επιχειρήσεων του κλάδου, που απορρέει από υπουργική απόφαση του 2007. Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) καθορίζει το ελάχιστο περιεχόμενο των προγραμμάτων εκπαίδευσης και εποπτεύει την υλοποίησή τους.
Η συγκεκριμένη υπουργική απόφαση αφορά το προσωπικό επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανεμπόριο-διανομή τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης. Τα σεμινάρια που πρόκειται να υλοποιήσει το ΕΒΕΘ (οι ημερομηνίες πραγματοποίησής τους θα ανακοινωθούν μελλοντικά) περιλαμβάνουν και τις αρχές του συστήματος HACCP.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 10 ώρες επιμόρφωσης (Δευτέρα και Τετάρτη), απογευματινές ώρες. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 50 ευρώ για τα μέλη και 80 για τα μη μέλη του ΕΒΕΘ. Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στα σεμινάρια, πρέπει να υποβάλουν αίτηση στο Τμήμα Μελετών και Έρευνας του ΕΒΕΘ (τηλ. 2310-370180). Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα λάβουν προσωρινή βεβαίωση παρακολούθησης. Η οριστική βεβαίωση πιστοποίησης εκδίδεται από τον ΕΦΕΤ, κατόπιν γραπτών εξετάσεων.

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr