http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::food congress:: ΣΒΕΕ: 5-6/3 συνέδριο "Mind Your Food"

http://www.sbbe.gr/images/sbbe4_top3.jpg
Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων και η HELEXPO A.E., συνδιοργανώνουν διήμερο διεθνές συνέδριο με τίτλο "Mind Your Food" το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 5 (ώρες 10.00 π.μ. έως 20.00 μ.μ.) και το Σάββατο 6 Μαρτίου (ώρες 10.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ.) στο Συνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. Το διήμερο συνέδριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο υλοποίησης του ευρωπαϊκού έργου «RAF REGIONS – Μεταφέροντας τα οφέλη της έρευνας στις επιχειρήσεις του αγρο-διατροφικού τομέα» και εντάσσεται στις παράλληλες εκδηλώσεις της 3ης Διεθνούς Εκθέσεως Βιολογικών Προϊόντων – BIOLOGICA 2010.
Στο συνέδριο συμμετέχουν περισσότεροι από 15 experts σε θέματα καινοτομίας και έρευνας του ευρύτερου αγρο-διατροφικού τομέα, καθώς και σε θέματα ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας στον κλάδο τροφίμων – ποτών και βιολογικών προϊόντων.
Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας του συνεδρίου θα παρουσιαστούν οι καινοτομικές εξελίξεις στον αγρο-διατροφικό τομέα, οι τάσεις στη σύνδεση της έρευνας με την παραγωγή, καθώς και οι ευκαιρίες για τη δραστηριοποίηση επιχειρήσεων του κλάδου τροφίμων σε αγορές του εξωτερικού.
Τη δεύτερη ημέρα θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις εργασίας με τη συμμετοχή στελεχών επιχειρήσεων, ερευνητικών φορέων καθώς και εμπειρογνωμόνων, με αντικείμενο την παρουσίαση ευκαιριών για τη χρηματοδότηση ερευνητικών έργων στο πλαίσιο ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Κωνσταντίνο Στυλιαρά, Αναλυτή, Διεύθυνση Τεκμηρίωσης και Μελετών Σ.Β.Β.Ε., ως εξής: τηλ. 2310 539817, e-mail: k.styliaras@sbbe.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .
Το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου υπάρχει στην ιστοσελίδα του ΣΒΒΕ ( http://www.sbbe.gr ), στην κατηγορία Γραφείου Τύπου – Εκδηλώσεις.
Πηγή: indystrynews.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr