http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Kαι επισήμως στην Kraft περνάει η Cadbury

ImageΟ μεγαλύτερος όμιλος ζαχαρωτών παγκοσμίως είναι και επισήμως πλέον γεγονός, αφού την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου το 71,73% των μετόχων της Cadbury αποδέχτηκαν την προσφορά της Kraft ύψους 18,6 δις δολάρια.
Παράλληλα, αν και ο αμερικανικός όμιλος δεν δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί την Cadbury Plcfrom Britain, τον τομέα δηλαδή των συσκευασιών της Cadbury, υποσχέθηκε ότι οι θέσεις εργασίας στον εν λόγω τομέα θα αυξηθούν στο άμεσο μέλλον.
Σύμφωνα με δηλώσεις του Βρετανού υπουργού Επιχειρήσεων, Peter Mandelson, η πρόεδρος της Kraft, Irene Rosenfeld –με την οποία είχε συνάντηση- άφησε να εννοηθεί ότι οι παγκόσμιες δραστηριότητες της Cadbury δε θα ελέγχονται πλέον από την Μεγάλη Βρετανία, τόνισε όμως ότι η συσκευασία θα συνεχίσει να γίνεται στη χώρα και ότι η χώρα θα βγει κερδισμένη σε θέσεις εργασίας.
Ο Βρετανός υπουργός θα συνεχίσει πάντως να βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τη διοίκηση της Kraft στην προσπάθειά του να διασφαλίσει ότι οι συνολικά 4500 θέσεις εργασίας της Cadbury θα παραμείνουν ανέπαφες.
Πηγή: agronews.gr 

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr