http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ "ΟΛΥΜΠΟΣ" Α.Ε.

Η σταθερή αξία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ φρέσκου γάλακτος ΟΛΥΜΠΟΣ οδήγησε «κάποιους» τις λεγόμενες «δημοσιογραφικές πηγές» στο να παρουσιάσουν ψευδώς και συκοφαντικά ότι η πρώτη ύλη του γάλακτος που χρησιμοποιούμε προέρχεται από την Ουγγαρία.
Για την αποφυγή οποιασδήποτε παραπλάνησης του καταναλωτικού κοινού η Γαλακτοβιομηχανία Λαρίσης Α.Ε. – «ΟΛΥΜΠΟΣ», η εταιρία που εδώ και 40 χρόνια παρέχει στην Θεσσαλία αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα προϊόντα ανώτερης ποιότητας, σας ενημερώνει με αίσθημα ευθύνης ότι οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί, τόσο για τα γαλακτοκομικά προϊόντα όσο και για τους χυμούς της είναι 100% ελληνικές και ότι δεν έχει εισάγει μέχρι σήμερα ούτε μία σταγόνα γάλακτος
Η εταιρία μας, με αυξημένο το αίσθημα ευθύνης, στα πλαίσια της προσπάθειάς της τόσο να προστατέψει τους εκλεκτούς πελάτες όσο και να αποτραπεί η δυσφήμισή της από ψευδή και κακοήθη δημοσιεύματα, προβαίνει σε κάθε νόμιμη ενέργεια ενημερώνοντας παράλληλα και τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να ληφθούν μέτρα για την άμεση και αποτελεσματική προστασία των καταναλωτών.
Τέλος, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που όλα αυτά τα χρόνια μας έχετε δείξει και να σας ενημερώσουμε ότι:
Τα προϊόντα γάλακτος καθώς και χυμού που παράγει η εταιρία μας προέρχονται αποκλειστικά από ελληνικές α΄ ύλες και ουδέποτε έχουμε εισάγει έστω και μία σταγόνα γάλακτος ή χυμού! Οποιαδήποτε σχετικά δημοσιεύματα με τους αντίθετους ισχυρισμούς είναι πέρα για πέρα ψευδή και συκοφαντικά.

Σχετικό link: http://www.olympos.gr/images/anakoinosi1.pdf

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr