http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::BIOfood industry news::Η BIOHellas στην BIOLOGICA 2010


ImageΤο Ινστιτούτο ΒΙO Hellas, ο μεγαλύτερος φορέας πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα, θα βρίσκεται στην τρίτη έκθεση βιολογικών προϊόντων BIOLOGICA από 5 έως 7 Μαρτίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η έκθεση διοργανώνεται για 3η χρονιά παράλληλα με την 6η Artozyma. Το Ινστιτούτο ΒΙO Hellas, με τεράστια εμπειρία στην πιστοποίηση μεταποιητικών μονάδων και μονάδων πρωτογενούς παραγωγής, πιστοποιεί εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα των τροφίμων. To Ινστιτούτο BIO Hellas διατηρεί 10 γραφεία σε όλη την Ελλάδα, για να βρίσκεται κοντά στους πελάτες του, αλλά και στις Βουλγαρία, Ρουμανία όπου και έχει λάβει άδεια λειτουργίας, από τα αντίστοιχα υπουργεία Γεωργίας και Δασών, και μπορεί να ελέγχει και να πιστοποιεί βιολογικά προϊόντα και σε αυτές τις χώρες.
Θα είμαστε στο Τομέα 10 στο Σταντ 5A για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας και να ενημερώσουμε όλους τους ενδιαφερόμενους γύρω από θέματα που αφορούν την πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων. Δωρεάν είσοδο στην έκθεση μπορείτε να εξασφαλίσετε εφόσον έχετε προεγγραφεί. Μπορείτε να προεγγραφείτε με έναν από τους 2 παρακάτω τρόπους:
Τηλεφωνώντας στα 800/8004040 ή στο 2310/291208, στην ιστοσελίδα www.helexpo.gr/registration. Στην περίπτωση που δεν μπορείτε να προεγγραφείτε τηλεφωνικά ή μέσω της ιστοσελίδας θα πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα προεγγραφής (που μπορείτε να προμηθευτείτε από τα γραφεία της Helexpo) και να την αποστείλετε 10 μέρες πριν από την έκθεση ταχυδρομικά στην Helexpo ή με FAX στο 2310/292333.
Πηγή: agronews.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr