http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Ευζην από την Amita

μήλο, πορτοκάλι με ασβέστιο και βιταμίνη D
Επιστημονικές μελέτες από την Ελλάδα δείχνουν ότι η ημερήσια πρόσληψη ασβεστίου για πολλούς ενήλικες, ιδίως γυναίκες, είναι πολύ μικρότερη των συνιστώμενων οδηγιών. Αυτό καθιστά αναγκαία την πρόσληψη ασβεστίου μέσω της διατροφής και των κατάλληλων τροφίμων. Ο νέος χυμός καλύπτει σημαντικό μέρος των αναγκών μας σε ασβέστιο αλλά και βιταμίνη D, ένα από τα πιο απαραίτητα μικροθρεπτικά συστατικά για την απορρόφηση και συγκράτηση του ασβεστίου. O νέος χυμός ευζην από την Amita μήλο και πορτοκάλι με ασβέστιο και βιταμίνη D συνδυάζει τη γεύση και τα οφέλη των χυμών μήλου και πορτοκαλιού με τις ευεργετικές ιδιότητες του ασβεστίου.

πορτοκάλι με Ω3
Η αγαπημένη γεύση του πορτοκαλιού - πηγή για λήψη βιταμίνης C συναντά για πρώτη φορά τα απαραίτητα για τον οργανισμό Ω3 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, γνωστά και ως «καλά λιπαρά», που ο οργανισμός δεν μπορεί να συνθέσει από μόνος του και πρέπει να προσλαμβάνει μέσα από τις τροφές.
Τα Ω3 λιπαρά οξέα έχουν ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό, κυρίως όσον αφορά στη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος και στη μείωση της «κακής» χοληστερίνης του αίματος (LDL χοληστερόλη).
Επιπλέον, τα Ω3 λιπαρά οξέα έχουν συσχετιστεί με την βελτίωση της μνήμης και την καλύτερη εγκεφαλική λειτουργία. Ο χυμός ευζην από την Amita περιέχει επίσης σημαντική ποσότητα Βιταμίνης C, καλύπτοντας τη Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη, αλλά και ποικιλία αντιοξειδωτικών φυτοσυστατικών. 

πράσινο μήλο με μαστίχα Χίου 
ο χυμός του πράσινου μήλου, ενός φρούτου με υψηλά διατροφικά οφέλη για την ενέργεια και την ενυδάτωση του οργανισμού, συνδυάζεται με τις ευεργετικές ιδιότητες της μαστίχας Χίου, γνωστής για την αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση της. Το μαστιχέλαιο, το πλέον ευεργετικό παράγωγο της μαστίχας Χίου, που εμπεριέχεται στο χυμό ευζην από την Amita, προσφέρει όλα τα πολύτιμα συστατικά της στην καθημερινή προστασία του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

κόκκινα φρούτα με φυτικές ίνες
 
Τα κόκκινα φρούτα που περιέχονται στο χυμό ευζην από την Amita όπως κόκκινο σταφύλι, βατόμουρο raspberry, φράουλα, δαμάσκηνο και σύκο, αποτελούν εξαιρετικές πηγές αντιοξειδωτικών ουσιών και φυτικών ινών. Ο εμπλουτισμένος με φυτικές ίνες χυμός ευζην από την Amita συνεισφέρει σε μια ισορροπημένη καθημερινή διατροφή, βοηθώντας παράλληλα στην καλύτερη λειτουργία του πεπτικού μας συστήματος. Οι περισσότεροι επιστημονικοί φορείς συμφωνούν ότι, μια διατροφή πλούσια σε φυτικές ίνες βοηθά προληπτικά στην αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων και δρα ευεργετικά στην ομαλή λειτουργία του εντέρου.

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr