Το 1990 παρουσίασαν για πρώτη φορά στην αγορά το Τσίπουρο Τσιλιλή που γρήγορα αγαπήθηκε και κατέκτησε την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών και, αργότερα, μία μοναδική σειρά μονοποικιλιακών αποσταγμάτων σταφυλιού, από τον ιδιόκτητο αμπελώνα της οικογένειας στη Θεόπετρα Καλαμπάκας, που δημιούργησε ιδιαίτερη αίσθηση.
«Στην οικογένεια Τσιλιλή, εδώ και 20 χρόνια, παραμένουμε απόλυτα προσηλωμένοι στην προσπάθειά μας να φτιάχνουμε τσίπουρο με μοναδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά, τσίπουρο που αιχμαλωτίζει σε κάθε σταγόνα του τον αρωματικό και γευστικό πλούτο του σταφυλιού απ’ το οποίο προέρχεται και εκφράζει τον τόπο καταγωγής του, τη Θεσσαλία» λέει σχετικά ο Μάκης Τσιλιλής, ένα από τα δύο αδέλφια, Υπεύθυνος του Τομέα Παραγωγής.
«Τα προϊόντα μας γνωρίζουν διψήφιους αριθμούς ανάπτυξης σταθερά τα τελευταία χρόνια», λέει ο Κώστας Τσιλιλής, Υπεύθυνος του Εμπορικού Τομέα της αποσταγματοποιίας, και συνεχίζει «Το τσίπουρο είναι ένα ποτό με χαρακτήρα, παράδοση αλλά και σύγχρονη, πολυδιάστατη προσωπικότητα. Σήμερα, η νέα γενιά ανακαλύπτει και πάλι τις αξίες του, ζητά να το απολαμβάνει με τους “παλιούς” αλλά και νέους τρόπους, το βάζει στο τραπέζι της, στα γλέντια της, στη διασκέδασή της».
Από το 2007, όλα τα προϊόντα τσίπουρου και τα αποστάγματα σταφυλιού Τσιλιλή διανέμονται στην ελληνική αγορά από τη Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ.