http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

20 Χρόνια Τσίπουρο Τσιλιλή

 
Μυημένοι στην τέχνη της απόσταξης από τον παππού και τον πατέρα τους, τα αδέλφια Μάκης και Κώστας Τσιλιλής δημιούργησαν την αποσταγματοποιία το 1989, στο χωριό Ράξα του νομού Τρικάλων.  Όραμά τους υπήρξε, από την πρώτη στιγμή, να επαναφέρουν δυναμικά το τσίπουρο στο προσκήνιο και να αναδείξουν την πλούσια παράδοση της περιοχής τους, ενός τόπου απόλυτα συνυφασμένου με την τέχνη της απόσταξης.
Το 1990 παρουσίασαν για πρώτη φορά στην αγορά το Τσίπουρο Τσιλιλή που γρήγορα αγαπήθηκε και κατέκτησε την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών και, αργότερα, μία μοναδική σειρά μονοποικιλιακών αποσταγμάτων σταφυλιού, από τον ιδιόκτητο αμπελώνα της οικογένειας στη Θεόπετρα Καλαμπάκας, που δημιούργησε ιδιαίτερη αίσθηση.
«Στην οικογένεια Τσιλιλή, εδώ και 20 χρόνια, παραμένουμε απόλυτα προσηλωμένοι στην προσπάθειά μας  να φτιάχνουμε τσίπουρο με μοναδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά, τσίπουρο που αιχμαλωτίζει σε κάθε σταγόνα του τον αρωματικό και γευστικό πλούτο του σταφυλιού απ’ το οποίο προέρχεται και εκφράζει τον τόπο καταγωγής του, τη Θεσσαλία» λέει σχετικά ο  Μάκης Τσιλιλής, ένα από τα δύο αδέλφια, Υπεύθυνος του Τομέα Παραγωγής. 
 «Τα προϊόντα μας γνωρίζουν διψήφιους αριθμούς ανάπτυξης σταθερά τα τελευταία χρόνια», λέει ο  Κώστας Τσιλιλής, Υπεύθυνος του Εμπορικού Τομέα της αποσταγματοποιίας, και συνεχίζει «Το τσίπουρο είναι ένα ποτό με χαρακτήρα, παράδοση αλλά και σύγχρονη, πολυδιάστατη προσωπικότητα. Σήμερα, η νέα γενιά ανακαλύπτει και πάλι τις αξίες του, ζητά να το απολαμβάνει με τους “παλιούς”  αλλά και νέους τρόπους,  το βάζει στο τραπέζι της, στα γλέντια της, στη διασκέδασή της».
Από το 2007, όλα τα προϊόντα τσίπουρου και τα αποστάγματα σταφυλιού Τσιλιλή διανέμονται στην ελληνική αγορά από τη Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ.

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr