http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Χρυσή πρεμιέρα για την ELA GOLD

Inline image 1
 

Η ELA GOLD, το πρώτο ελληνικό αφρώδες ποτό από αφρώδη οίνο και νιφάδες χρυσού 23 καρατίων, έκλεψε την παράσταση με το ολόχρυσο περίπτερο και τη μοναδική γεύση της στην καθιερωμένη έκθεση σαμπάνιας «Αφρός και Φυσαλλίδες».
Το καινοτόμο προϊόν της νέας εταιρίας ELA παρουσιάστηκε επίσημα για πρώτη φορά στους φίλους της σαμπάνιας την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, αφήνοντας σε όλους εξαιρετικές εντυπώσεις.
Το χρυσό περίπτερο της ELA, στολισμένο με τις εντυπωσιακές συσκευασίες με φινίρισμα
χρυσοτυπίας, αποτέλεσε πόλο έλξης για τους εκατοντάδες επισκέπτες της έκθεσης που έμειναν ενθουσιασμένοι τόσο με τη μοναδική γεύση της ELA GOLD όσο και με το… παρουσιαστικό της, χαρακτηρίζοντας την ιδανικό δώρο εν όψει των χριστουγεννιάτικων εορτών.
Δεν είναι εύκολο άλλωστε να αντισταθεί κάποιος στη θέα των εντυπωσιακών νιφάδων βρώσιμου χρυσού 23 καρατίων που πλαισιώνουν ιδανικά το αφρώδες κρασί από σταφύλια των ποικιλιών Αθήρι και Chardonnay, εσοδείας 2003, επιλεγμένα από τους καλύτερους ροδίτικους αμπελώνες. Παρασκευασμένη σύμφωνα με την παραδοσιακή γαλλική μέθοδο παραγωγής σαμπάνιας (Méthode Champenoise), η ELA GOLD είναι ένα αφρώδες ελιξίριο που ξεχωρίζει για την λεπτή και ιδιαίτερη γεύση της.
Ένας τέλειος πρεσβευτής των συναισθημάτων, που διατίθεται σε πολλές, επιλεγμένες κάβες στην Αττική και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας (Θεσσαλονίκη, Βόλο), αποτελώντας το καλύτερο δώρο για να γιορτάσετε με πολυτέλεια τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας.   
 

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr