http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Γιορτάζουμε τον πιο γλυκό μήνα του χρόνου μαζί με τα Μπισκότα Παπαδοπούλου στο Christmas Factory






Η εταιρεία Παπαδόπουλου αγκαλιάζει τη μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή ως χρυσός χορηγός του Christmas Factory. Από τις 6 Δεκεμβρίου και για ένα μήνα, τα μπισκότα Παπαδοπούλου παρέα με μικρούς και μεγάλους υποδέχονται τη μαγεία των Χριστουγέννων στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων με πολλές εκπλήξεις και λαχταριστά δώρα.

Τα μπισκότα Παπαδοπούλου γεμίζουν το εργαστήρι του Άγιου Βασίλη το οποίο είναι ανοιχτό σε όλους τους επισκέπτες. Η πιο αγαπημένη χριστουγεννιάτικη φιγούρα μαζί με τα μικρά
ξωτικά του διηγείται ιστορίες, φωτογραφίζεται μαζί με τα παιδιά και προσφέρει απλόχερα μπισκότα και χαμόγελα σε όλο τον κόσμο.

Στο Μπισκοτόσπιτο, την πιο γλυκιά γωνιά του Christmas Factory, τα παιδιά ταξιδεύουν στο μαγικό και απολαυστικό κόσμο του μπισκότου συμμετέχοντας σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες και παρακολουθώντας  παιδικές θεατρικές παραστάσεις με πρωταγωνιστές τα αγαπημένα μπισκότα.

Παράλληλα, το Carousel, η χριστουγεννιάτικη ρόδα, οι διαδρομές σε πάγο, τα διαδραστικά εργαστήρια, οι εκθέσεις & οι συναυλίες και μία σειρά από συναρπαστικά παιχνίδια συνθέτουν την εικόνα της πιο πρωτότυπης και παραμυθένιας Χριστουγεννιάτικης γιορτής χαρίζοντας μοναδικές στιγμές σε όλους τους επισκέπτες.

Ζήστε καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ τις πιο ονειρικές στιγμές παρέα με τα Μπισκότα Παπαδοπούλου και αφήστε τη μαγεία των μπισκότων να σας ταξιδέψουν!

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr