http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Η Chiquita «ντύνει» τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ

Η Chiquita «ντύνει» τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ και κυκλοφορεί στους δρόμους της Αττικής με κεντρικό μήνυμα "Μην το παλεύεις...Chiquita γεννιέσαι, δεν γίνεσαι".
bus 

Στο πλαίσιο της διαφημιστικής εκστρατείας, η Chiquita Hellas προχώρησε σε συνεργασία με την ΕΘΕΛ για το branding λεωφορείων που εκτελούν δρομολόγια σε κεντρικές διαδρομές της Αττικής. 

Με κεντρικό μήνυμα «Μην το παλεύεις... Chiquita γεννιέσαι, δεν γίνεσαι», η εταιρεία
στοχεύει στην ενίσχυση της ηγετικής εικόνας που διαθέτει στον τομέα καλλιέργειας και εμπορίας μπανάνας δίνοντας στους δρόμους της πόλης το "νόστιμο" στίγμα της.

Η επιλογή της συνεργασίας με την ΕΘΕΛ λειτουργεί συμπληρωματικά σε σχέση με τη διαφημιστική εκστρατεία και στηρίζεται τόσο στην αυξημένη σημασία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς για ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, όσο και την αποτελεσματικότητα σε επίπεδο ορατότητας που προσφέρουν οι συγκεκριμένες διαδρομές.

Ο κ. Αθανάσιος Γκλίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Chiquita Hellas, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Επιδιώκουμε την ενεργό παρουσία μας στην καθημερινότητα των καταναλωτών με ευχάριστες και διασκεδαστικές πινελιές. Είδαμε τη συνεργασία μας με την ΕΘΕΛ και τα Chiquitoλεωφορεία ως ακόμα ένα "όχημα" επικοινωνίας που μεταφέρει κυριολεκτικά και μεταφορικά το μήνυμα και τη μοναδικότητά μας: Chiquita γεννιέσαι, δεν γίνεσαι».


Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr